Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

arındırıcı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"arındırıcı" için örnek kullanımlar

Hemen ardından arındırıcı bir maske uygulamak da hiç fena olmaz.
Now and then apply a purifying mask is not bad at all.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Antibakteriyel ve arındırıcı özellikleri var.
Have antibacterial and purifying properties.
Kaynak: ivillage.mynet.com
Rene Girard "Temiz olan hiçbir şiddet türü yok; kurban edimi, en iyi durumlarda bile ancak arındırıcı şiddet olarak tanımlanmak zorunda."
Rene Girard "Clean, which do not have any type of violence, the victim act, even in the best cases, however, have to be defined as a purifying violence."
Kaynak: bianet.org
Adaçayı, nane ailesindeki diğer kardeşleriyle birlikte, arındırıcı ve şifalı bir bitki olma yönündeki ününü büyük olasılıkla mikrop ve virüs karşıtı özelliklerinden dolayı kazanmıştır.
Sage, mint family, along with other brothers and sisters, purifying and healing to a plant that has earned its reputation is probably due to the properties of microbes and anti-virus.
Kaynak: konya.net.tr
Yerden ısıtmalı tesiste, rutubetten arındırıcı santraller de bulunmaktadır. Paslanmaz malzemeden üretilen atlama taşları, alüminyum
Kaynak: Galatasaray Ergun Gürsoy Olimpik Yüzme Havuzu
Narsis'in öyküsü kısaca şöyle anlatılır:Narsis, ırmak ilahı Kephissos ile arındırıcı suların bekçi perisi Liriope'nin oğlu olarak doğar.
Kaynak: Narkissos (mitoloji)
Kimi dinlerde ise öte âlemdeki ateş bir arındırıcı işleve sahiptir, ruhun ateşle günahlarından temizlenmesi sözkonusudur; varlığın
Kaynak: Ruh
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.