Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Kozlar ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Kozlar anlamı
Denizli ili, Tavas ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Kozlar" için örnek kullanımlar

Bundesliga'nın gelenekselleşmiş derbilerinden Ruhr derbisinde kozlar paylaşılacak.
Bundesliga traditional derbilerinde Ruhr derby will be shared with the cards.
Kaynak: kralspor.ensonhaber.com
Karadayı'da bu hafta kozlar yeniden paylaşılıyor.
Karadayı'da the cards this week, re-shared.
Kaynak: habera.com
Galatasaray'da en önemli kozlar ara transferde takıma katılan yıldız golcü Didier Drogba ve Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder.
Search for Galatasaray transfer the most important trump star striker Didier Drogba joined the team and Dutch football player Wesley Sneijder.
Kaynak: radikal.com.tr
İnönü'de Beşiktaş filelerini iki kez havalandıran ve formunun zirvesinde olan Senegalli yıldızla birlikte Kuyt ve Webo da en önemli kozlar.
Beşiktaş İnönü nets twice aired and Kuyt and Webo in top physical form of the most important trump cards with Senegalese star.
Kaynak: takvim.com.tr
Kozlar Tavas 'ın en son köyü olup Beyağaç ilçesi sınırında bulunmaktadır. Köyde geçim kaynağı ağırlıklı olarak tütün yetiştiriciliğidir.
Kaynak: Kozlar, Tavas
Geleneklerine son derece bağlı olan belde Osmanlı İmparatorluğunun son yıllarına kadar Kozlar denilen bölgede bulunmaktaydı.
Kaynak: Akçat, Karamürsel
Tarihi : Kozlar,Kozalan da denildiği olmuştur. Kozçeşme belde halkı rumi 1291, miladi 1875 tarihinde Bulgaristan'ın Şumnu vilayeti Razgat
Kaynak: Kozçeşme, Biga
Kozlar dağı ise(kozlar baba) köyde yatır niteliğinde bir dağdır. İklim: Köyün iklimi, Türkiye'de karasal iklimi karasal iklimi etki alanı
Kaynak: Kürkçü, Şenkaya
Düetler : Grosses K - Kozlar Bende "2004"(Munchen) Ali As - Astalavista Baby "2004"(Munchen) Sir Eva Green - Dialog "2005"(Memphis -
Kaynak: Ramiz
Ayrıca Bağımsız aileler de vardır, onlarda ;Kozlar, Maraşlar, Tiryakiler, Haydarlar, Ustahüseyinoğluları. Bugün bu akrabalar çeşitli soy
Kaynak: Ağaçseven, Of
Puanlama : Kozlar | Adı Puanı Adet Toplam | Koz | 50 | 13 | 650 | Partideki Koz Oyunu | x8 | Parti Toplamı | 5200 | Jargon : Rıfkı: Kupa
Kaynak: King
Aziz türbesi, Şeyh İdris takkesi, Kozlar Kalesi, Gökçeali Köyünde Şeyh İdris'e ait 2 adet türbe, Akçay Köyünde Hasandede Mezarı sayılabilir.
Kaynak: Piraziz
Baklavanin içi yok, sari kizin saçi yok,Verecekseniz veriniz, yüregimizi üzmeyiniz,Hanim abla geliyor, koz dibine iniyor,Kozlar bize geliyor.”
Kaynak: Lapseki

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.