Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

köydür ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

köydür anlamı
Uzun floş eteklik.

*Gerede, *Mudurnu -Bolu

"köydür" için örnek kullanımlar

Bu kanuna göre, nüfusu 2000'den aşağı olan yerler köydür. Köyü, muhtar ve köy ihtiyar heyeti (aza lar) idare eder. Bunlar, seçmen ler
Kaynak: Türkiye'nin köyleri
Avdan - Afyonkarahisar ilinin Dinar ilçesine bağlı bir köydür. Avdan - Afyonkarahisar ilinin Emirdağ ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Avdan
Erenköy, Alaşehir : Manisa ilinin Alaşehir ilçesine bağlı bir köydür. Erenköy, Çanakçı : Giresun ilinin Çanakçı ilçesine bağlı bir köydür
Kaynak: Erenköy
Doğanköy - Bursa ilinin Nilüfer ilçesine bağlı bir köydür. Doğanköy - Çorum ilinin Osmancık ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Doğanköy
Kozluca - Afyonkarahisar ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Kozluca - Amasya ilinin Taşova ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Kozluca
Yazılı - Bursa ilinin Yenişehir ilçesine bağlı bir köydür. Yazılı - Erzurum ilinin Şenkaya ilçesine bağlı bir köydür. bağlı bir köydür.
Kaynak: Yazılı
Yiğitler, Çermik , Diyarbakır ilinin Çermik ilçesine bağlı bir köydür. Yiğitler, Nazımiye , Nazımiye ilçesine bağlı bir köydür .
Kaynak: Yiğitler
Elmalı - Niğde ili Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür. Elmalı Elmalı Elmalı Elmalı - Çorum ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür.
Kaynak: Elmalı
Yeniyol, Şebinkarahisar - Giresun ilinin Şebinkarahisar ilçesine bağlı bir köydür. Gümüşhane ilinin Kelkit ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Yeniyol
Yenikonak , Sinop ilinin Ayancık ilçesine bağlı bucak merkezi olan bir köydür. Yenikonak , Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür
Kaynak: Yenikonak
Aşağıçamlı - Balıkesir ilinin Bigadiç ilçesine bağlı bir köydür. Aşağıçamlı - Bolu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Aşağıçamlı
Aşağı Kekliktepe Köyü Gaziantep 'in Yavuzeli ilçesine bağlı bir köydür. 100 nüfuslu ve 25 haneli bir köydür. Yavuzeli ilçesine 3 km ve
Kaynak: Aşağıkekliktepe, Yavuzeli
Bebekler köyü, İzmir 'in Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür. Ödemiş'in kuzeybatısında 10 km uzaklıkta küçük bir köydür. Köyün halkı yazları
Kaynak: Bebekler, Ödemiş
Karababa , Diyarbakır ilinin Çınar ilçesine bağlı bir köydür. Karababa , Gaziantep ilinin Araban ilçesine bağlı bir köydür. bağlı bir köydür.
Kaynak: Karababa
Hocalar - Antalya ilinin Alanya ilçesine bağlı bir köydür. Hocalar - Antalya ilinin Manavgat ilçesine bağlı bir köydür. bağlı bir köydür.
Kaynak: Hocalar (anlam ayrımı)
Salankamen veya Eski Salankamen (Sırpça : Стари Сланкамен) Sırbistan 'ın kuzeyinde, Tuna 'nın hemen kuzeyinde bir köydür. sınırlarında bir köydür.
Kaynak: Salankamen
Seyrantepe, Pazarcık , Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesine bağlı bir köydür. Seyrantepe, Ahlat , Bitlis ilinin Ahlat ilçesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Seyrantepe
Kayaköy, Muğla (il)'nın Fethiye ilçesine bağlı tanınmış bir köydür. Kayaköy, birbirinden çok farklı iki yerleşim alanından oluşmaktadır.
Kaynak: Kayaköy, Fethiye
Bir garip köydür Çiftalan. Hem İstanbulda'dır, hem çok uzaktadır. Eyüp kazasının Kemerburgaz nahiyesine bağlı bir köydür.
Kaynak: Çiftalan, Eyüp

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.