Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kullandırmak ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

kullandırmak anlamı
(-i, -e) Kullanma işini yaptırmak.

"kullandırmak" için örnek kullanımlar

Bankanın uluslararası finans kurumlarından KOBİ'lere kredi olarak kullandırmak için temin ettiği kaynak ise 2012 sonunda 2 milyar dolara ulaştı.
The Bank has provided for the administration of international financial institutions as a source of credit to SMEs in the end of 2012 reached $ 2 billion.
Kaynak: kirikhan.net
Halkbank'ın uluslararası finans kuruluşlarından KOBİ'lere kredi olarak kullandırmak üzere sağladığı kaynak ise 2012 sonunda yaklaşık 2 milyar dolara ulaştı.
Halkbank provided by international financial institutions to have them utilized as a source of credit to SMEs in the end of 2012 reached $ 2 billion.
Kaynak: sabah.com.tr
Halkbank'ın uluslararası finans kuruluşlarından KOBİ'lere kredi olarak kullandırmak üzere sağladığı kaynak ise 2012 yılsonunda yaklaşık 2 milyar dolara ulaştı.
Halkbank provided by international financial institutions to have them utilized as a source of credit to SMEs in the end of 2012 reached $ 2 billion.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr
Yazıcı, bu kooperatifler aracılığıyla düşük faizle kredi kullandırmak amacıyla 2013 yılı bütçesine de 513 milyon 901 bin liralık rekor bir kaynak tahsis edildiğini ifade etti.
The printer through a low-interest loan available to these co-operatives in the budget of 2013, a record 513 million 901 thousand pounds had been allocated, he said.
Kaynak: hakimiyet.com
Mevduat Bankası: Kendi nam ve hesabına mevduat kabul etmek ve kredi kullandırmak esas olmak üzere faaliyet gösteren kuruluşlar ile yurt
Kaynak: Mevduat bankası

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.