Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

mağazacılık ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

mağazacılık, -ğı anlamı
is. Mağazacı olma durumu.

"mağazacılık" için örnek kullanımlar

Alfemo, 2013 tasarımları ve Türkiye'ye getirdiği yeni mağazacılık anlayışıyla, 2012'de 160 milyon TL olan grup cirosunu bu yıl yüzde 30 artırmayı hedefliyor.
Alfemo 2013, a new retail concept designs and brought to Turkey in 2012, the group turnover of £ 160 million, aims to increase 30 percent this year.
Kaynak: haberler.com
Teknoloji ürünlerinin sergilendiği yer değil de belki büyük metrekarelerde iletişim teknolojilerinin sergilendiği mağazacılık anlayışı düşüncemiz olabilir.
Technology products are displayed in the large square, maybe not the idea retailing philosophy communication technologies can be displayed.
Kaynak: haberler.com
Versace, Marc by Marc Jacobs, Fendi, Ice Watch, Skagen ve Salvatore Ferragamo gibi dünyaca ünlü markaları bünyesine katan Saat ve Saat, mağazacılık yatırımlarıyla yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.
Versace, Marc by Marc Jacobs, Fendi, Ice Watch, Skagen and the structure of world-renowned brands such as Salvatore Ferragamo adds hours and hours, aims to grow by 50 per cent of retail investments.
Kaynak: sabah.com.tr
merkezi Fransa 'da olan uluslararası bir süpermarket ler zinciridir. Wal-Mart 'tan sonra dünyanın en büyük cirosuna sahip mağazacılık şirketidir.
Kaynak: Carrefour
Alışveriş Merkezleri, perakende ve mağazacılık, tekstil (havlu, bornoz, evtekstili, iplik, boya baskı), otel, enerji ve sivil havacılık
Kaynak: Özdilek A.Ş.
yerli PC markası olup IT sektöründe zincir mağazacılık uygulamasını da ilk başlatan firma olarak bilinen Aidata'yı Ekim 2009'da satın almıştır
Kaynak: Casper (şirket)
Çift, dükkanın büyük ilgi görmesi üzerine mesleklerinden ayrılarak tamamen mağazacılık ve tekstil ile uğraşmaya başladı. 1995 yılında
Kaynak: Koton
Teknosa büyük mağazacılık anlayışına Teknosa Plus konsepti ile devam etmiştir. Kategori:Türk perakendeci şirketler Kategori:2007'de kurulan
Kaynak: Teknosa Planet
ilk hazır giyim mağazasını ise, İstanbul'un o dönemdeki moda merkezi Beyoğlu'nda açtı ve Türkiye'ye modern mağazacılık anlayışıyla tanıştı.
Kaynak: Vitali Hakko

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.