Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

asılma ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Cimnastik Terimleri Sözlüğü

asılma anlamı İng. hanging Alm. Hang Fr.suspension
Vücud ağırlığının, kollar, bacaklar ya da bir başka vücut bölümünde asılı tutulması.

Güncel Türkçe Sözlük

asılma anlamı
is. Asılmak işi.

"asılma" için örnek kullanımlar

Çantanın boş çıkması üzerine, herkes rahat bir nefes alırken, çantanın meydandaki korkuluklara asılma hikayesi de ortaya çıktı.
The case out of the blank on a sigh of relief when everyone, appeared in the story of the bag hanging on the square railing.
Kaynak: haber.mynet.com
Ebu Graib fotoğrafları ve Saddam'ın yakalanma ve asılma haberlerindeki görüntüler siyasal/ideolojik kampanyalar için etkili birer propaganda aracı olmuştur.
Haberlerindeki Abu Graib photos and images of Saddam's arrest and suspension of political / ideological campaigns have been effective for a propaganda tool.
Kaynak: birgun.net
Şua aralarında Ay Yıldız motifi ve nişanın asılma yerinde ona bağlı kırmızı mineli ay yıldız vardır. Şemsesi aynı modelde çift
Kaynak: Kılıçlı Mecidi Nişanı
Bir sarkacın asılma noktası değiştiği halde salınımı değişmediğini gözleyen Foucault, yeterince büyük bir sarkaç harekete geçirildiğinde,
Kaynak: Foucault sarkacı
mahkemeleri dışında) o kadar çok kişiyi asılmaya mahkûm etmiştir ki halk arasında Lancaster'in lakabı 'asılma şehri' olarak anılmaya başlanmıştır.
Kaynak: Lancaster, Lancashire
ve yarışmaları vardır horoz yarışı kayış asılma,yoğurtta altın bulma ,çuval yarışı, hedef vurma , yemek leri düğünlere özel yemekleri
Kaynak: Göllüalan, Vezirköprü
Bunun yanında asılma da yaygın bir idam biçimiydi. Tüm bunların yanında çok acı veren yakılma ve eziyet içeren cezalar da bulunuyordu.
Kaynak: Giyotin
Joystikteki hassas duyargalar kola asılma oranına göre sisteme dijital veriler yollar. Sistem bir çeşit sinir sitemini andıran data
Kaynak: Fly-by-wire
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.