Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

mühürlü ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

mühürlü anlamı
sf. 1. Mühür basılmış. 2. Mühürle kapatılmış.

Türkçe - İngilizce

mühürlü anlamı
sıfat
1) sealed
2) sTamped
3) under seal

"mühürlü" için örnek kullanımlar

sorusuna bakan Çelik "Gösteremeyiz çünkü mühürlü çanta" diye yanıt verdi.
facing the question of Steel "because it can not display the sealed bag," he replied.
Kaynak: posta.com.tr
Gazetecilerin "broşu görebilir miyiz" sorusuna bakan Çelik "Gösteremeyiz çünkü mühürlü çanta" diye yanıt verdi.
Journalists, "Can we see the brooch to the question" facing the steel "because it can not display the sealed bag," he replied.
Kaynak: aksam.com.tr
Gazetecilerin broşu görmek istemeleri üzerine Bakan Çelik, mühürlü çantadan şu anda çıkarmalarının mümkün olmadığını söyledi.
Journalists' desire to see the brooch on the Minister of Steel, sealed the bag is not possible at the moment çıkarmalarının.
Kaynak: cnnturk.com
Türk milleti, şayet kurtulmak istiyorsa, önce bu kör, sağır ve kalpleri mühürlü İslamcı geçinen siyaset takımından kurtulmalıdır.
The Turkish nation, if it wants to get rid of, before the blind, deaf, and their hearts are sealed Islamist political team should get rid of surviving.
Kaynak: yenimesaj.com.tr
Bunlar tahsil ettikleri kısmet-i askeriyyeyi o bölgenin kadılığındaki sandıkta saklayarak, kazaskerlerin mühürlü mektupları ve fermanlarla
Kaynak: Ordu Kassamı
Serdar-ı Ekrem ler tarafından cepheden gönderilen telhisler mühürlü olarak pâdişâha arz edilmek üzere Rikâb-ı hümâyun kaymakamına gönderilirdi.
Kaynak: Telhis
Bölgedeki şarap üretiminin yoğunluğunu Ganos mühürlü amforalara Akdeniz'in doğu ve batı ucundan, Marmara Denizi ve Karadeniz'in hemen her
Kaynak: Hoşköy, Şarköy
Su, gümüş güğümlerde ağızları mühürlü olarak Osmanlı Saray'larına getirilirdi. Hidivler, Mısır Kralı Fuat, oğlu ve Mısır Sarayı bu suyu
Kaynak: Karakulak Çeşmesi 1836
Duruşma sırasında bahis konusu mühürlü zarf Hava Kuvvetleri avukatı tarafından kendisinin yüzüne doğru sallanır. Ancak mühürlü zarf hiç
Kaynak: Milo Raduloviç
Diğer buluntular : Bulunan mühürlü amfora lar, Ainos'un MÖ 5. yüzyıldan itibaren Taşoz Adası 'ndan şarap ithal ettiğini göstermektedir.
Kaynak: Aiol

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.