Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

onurlandırma ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

onurlandırma anlamı
is. Onurlandırmak işi.

"onurlandırma" için örnek kullanımlar

Kanada Nişanı, Kanada 'nın en yüksek sivil onurlandırma ödülü, üyeler tarafından, "Onlar daha iyi bir ülkede yaşamak istiyor."
Kaynak: Kanada Nişanı
Fokas'ın Panteon 'u Papa IV. Boniface 'e resmi olarak verdiğinin bilinmesine rağmen bu onurlandırma olayının kesin tarihi bilinmemektedir.
Kaynak: Fokas Sütunu
Genellikle efendisine doğru hizmet edememiş samuraylara Edo hanedanı döneminde bir nevi onurlandırma amaçlı cezalandırma yöntemidir.
Kaynak: Seppuku
Leyenda de Plata ("Gümüş Efsane") | Místico 2008 | 7 | 25 | El Santo onurlandırma turnuvasıdır. Bu en prestijli CMLL turnuvasıdır ve
Kaynak: Consejo Mundial de Lucha Libre
İthafiye ve onurlandırma: Adı, 1993 yılında FNA sınıfına Poldine Carlo Building bçiminde verilmiştir. Bu sınıfta 60 çocuk sınıf ortamında,
Kaynak: Poldine Carlo
askeri alanlarda katkıda bulunan, hizmet eden kişileri ödüllendirip onurlandırma amacıyla, İtalya Cumhurbaşkanı 'nın onayıyla verilen ödül.
Kaynak: Commendatore
siyasal özgürlük ve hukukun üstünlüğü gibi ilkeler doğrultusunda öne çıkaran sanatsal veya belgesel filmleri onurlandırma amacıyla verilmektedir.
Kaynak: Avrupa Konseyi Film Ödülü
düşünülebilir ki aynı “tek adam” fikri yontu sanatında “euergetizm” (onurlandırma) amaçlı heykelleri ve kişisel portreleri ortaya çıkarmıştır.
Kaynak: Büyük İskender'in yazınsal mirası
Bu nişan, Wittelsbach Hanedanı prenseslerini ve diğer Bavyeralı soylu ailelerden gelen kadınları onurlandırma amaçlı kullanılan bir
Kaynak: Prenses Therese
Düşüncelerimi ifade edebildiğim için minnettarım ve bu benim ülkemi onurlandırma şeklim. Ülkenin o zaman içinde bulunduğu siyasi iklimden
Kaynak: American Life (şarkı)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.