Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

parfüm ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

parfüm anlamı
is. 1. Güzel koku: "Parfüme bulanmış bir ter, boyalı suratlarından buharlaşıyor." -A. İlhan. 2. Şişelenmiş güzel koku.

Türkçe - İngilizce

parfüm anlamı
isim
1) perfume

Türkçede Batı Kökenli Kelimeler Sözlüğü

parfüm anlamı Fr.parfum
1. Güzel koku. 2. Şişelenmiş güzel koku: § "Merdivenlerden inerken, bilmediği bir evin, parfüm kokan bir odasında kendini olduğu gibi Dürnev'in dişlerine ve devanası iştahına kaptırıyor ." -Attila İlhan, Kurtlar Sofrası, 310.

"parfüm" için örnek kullanımlar

Sahte parfüm cildi yaralıyor. Parfüm alırken dikkat!
Fake perfumes the skin hurts. Perfume consider when buying!
Kaynak: takvim.com.tr
Zenginler vermek istedikleri etkiye göre kendileri için parfüm yaptırıp altınlı şişelerde satın alıyor.
According to the effect they want to enroll rich auriferous perfume bottles are buying for themselves.
Kaynak: takvim.com.tr
Zenginler vermek istedikleri etkiye göre kendileri için parfüm yaptırıp altınlı şişelerde satın alıyor · Kış meyvesi zam şampiyonu.
According to the effect they want to enroll rich auriferous perfume bottles are buying for themselves the fruit of winter hike · champion.
Kaynak: takvim.com.tr
Mor çiçeklerin zengin kokularının spontan ve büyüleyici bir şekilde, romantizm ve tutku sınırında dans ettiği Tommy Hilfiger Flower Violet parfüm, modern ve kadınsı bir oyun oynuyor.
Spontaneous and rich scents of violet flowers in a charming way, the edge of romance and passion Flower Violet Perfume Tommy Hilfiger dancing, playing a game with a modern and feminine.
Kaynak: kadin.haber3.com
Bir önceki parfüm Purr'ün yakaladığı başarı sonrasında Katy Perry ve Gigantic Parfums, ikinci bir parfüm hazırlamaya karar verdiler.
Kaynak: Meow (parfüm)
Burberry Grubu Kamusal Limited Şirketi, dünyaca ünlü Britanya lı moda evi , kıyafet, parfüm ve moda aksesuarları üreticisidir.
Kaynak: Burberry
Mür (Arapça : murr), özellikle Yakın Doğu 'da ilaç yapımında ve parfüm eride yararlanılan, kokulu, yapışkan bir reçine türü Başta
Kaynak: Mür
Parfüm,2006 'da kısa süre içinde ABD 'de en fazla satan üç parfüm arasına girmiştir. Fakat Brean Murray adlı firmanın yaptığı açıklamalar
Kaynak: With Love... Hilary Duff
"vetiveria zizanioides" parfüm bitkisi açısından değeri ve kullanılımı: Kuzey Hindistan'da yetişip eterik yağı için rizomlar kullanılır.
Kaynak: Vetiveria zizanioides
Ayrıca, Stuff by Hilary Duff adlı bir giyim mağazası zinciri ve With Love... Hilary Duff adlı bir parfüm markası ile iş dünyasına da
Kaynak: Hilary Duff
tarafından ilk kez üretilen etil alkol , su ve limon, çiçek veya tütün esansı gibi hoş koku veren maddelerin karışımından oluşan bir tür parfüm.
Kaynak: Kolonya
Familya üyeleri uçucu ve aromatik yağ içermelerinden dolayı, farmakoloji ve parfüm sanayinde de kullanılırlar. Tür lerden eterik yağ elde
Kaynak: Ballıbabagiller

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.