Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

pika ne demek?

 - 4 sözlük, 4 sonuç.

BSTS / Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Terimleri Sözlüğü

pika anlamı İng. depraved appetite
Kötü iştah.

BSTS / İç Hastalıkları Terimleri Sözlüğü

pika anlamı İng. pica
Vücudun alkali rezervlerinin azalması (tuz eksikliği), fosfor eksikliği ve kalsiyum / fosfor dengesinin bozulmuş olması, D viTamini eksikliği, dengesiz beslenme, hormonal faktörler, kötü alışkanlıklar ve stres gibi durumların bir veya birkaçının birlikte bulunması sonucu ortaya çıkan yüksek verimli sığırlar ve koyunlar başta olmak üzere tüm hayvanlarda görülebilen, hayvanların tahta, toprak, bez parçaları, naylon vb. gıda niteliğinde olmayan maddeleri yemeleri, alotrofaji.

İngilizce - Türkçe

pika anlamı
isim
1) ıslıklı tavşan

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

pika anlamı
Hindi.

Saka -Kütahya

"pika" için örnek kullanımlar

Tavşangiller, Ochotonidae familyasını oluşturan pika lardan tüylü küçük kuyrukları, uzun kulakları ve arka ayakları ile ayrılır.
Kaynak: Tavşan
Parentez içinde birimlerin İngilizce isimleri ve kısaltmaları verilmiştir)1 punto (point; pt) 1/72,27 in 0,035 cm 1 pika (pica; pc) 12 pt
Kaynak: Uzunluk birimleri
Gececildir, kemirgenler , pika lar (tavşan larla aynı familyadan, hamstera benzer bir hayvan) ve kuşlar la beslenirler. Çin'de koruma
Kaynak: Gri kedi
Tavşanımsılar (Lagomorpha) : Gümüş pika (Ochotona argentata) Kemirgenler (Rodentia) : Kısa kuyruklu çinçilla (Chinchilla brevicaudata)
Kaynak: Kritik tehlikedeki türler

Yakın Kelimeler

(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.