Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

pinpon ne demek?

 - 3 sözlük, 4 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

pinpon anlamı
(I) sf. argo Yaşlı, çökmüş.
pinpon anlamı
(II) is. sp. Masa tenisi.

Türkçe - İngilizce

pinpon anlamı
isim
1) ping-pong

Türkçede Batı Kökenli Kelimeler Sözlüğü

pinpon anlamı İng.ping-pong
Masa topu, masa tenisi: § "O boş şişelerden birinin ağzına da tıpa yerine pinpon tıkamışlar." -Adalet Ağaoğlu, Üç Beş Kişi, 310.

"pinpon" için örnek kullanımlar

İkinci oyunlarında ise nefeslerinin kuvvetini ortaya koyacak olan unlu pinpon oyununu oynayacaklar.
The second game will play the game of ping-pong in the bakery, which will demonstrate the strength of breaths.
Kaynak: gazetea24.com
Hanımların ardından oyun sırası tekrar erkeklere geçecek ve beyler pinpon toplarını üfleyerek kaleye sokmak için tüm nefeslerini kullanacaklar.
Order of play will be men again ladies and gentlemen ping-pong balls, then blow all the breath will use to put the castle.
Kaynak: gazetea24.com
Öğrenciler, azot, sıcak su ile yapılan ve yoğun buhara neden olan deneyi ilgiyle seyretti. Pinpon toplarıyla yapılan gösteri ise öğrenciler arasında izdihama neden oldu.
Students, nitrogen, steam, hot water, which causes intense experiment with and watched with interest. Ping-pong balls in the show caused by a crush of students.
Kaynak: habergazete.com
Kanal D ekranlarında yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının zor oyunlarından biri olan pinpon toplarından çiçek yapma oyunu önceki akşam Volkan ile Didem çiftini çok üzdü.
I do not know my wife posted on Kanal D screens, one of the ping-pong balls games Knows difficult to contest flower Didem-playing game with a pair of the volcano earlier in the evening was very upset.
Kaynak: ensonhaber.com
Substrat tek olsa da, modifiye olmuş bir enzim ara ürününün varlığı, katalaz mekanizmasının aslında bir pinpon (masa tenisi) mekanizması
Kaynak: Enzim kinetiği
Kermit'in prototipi, Henson'ın annesinin eski bir pardesüsünden üretildi, göz olarak da iki adet pinpon topu kullanıldı. Onun bir kurbağa
Kaynak: Kurbağa Kermit
Eşiniz 60 saniyede kaç tane pinpon topunu kavanoza sokabilir. Eşiniz 90 saniyede matkapla kaç delik açabilir? Kaynakça : Kategori:Yarışma
Kaynak: Ben Bilmem Eşim Bilir
Oyun alanının yüzeyi 30 cm yüksekten bırakılan nizami bir pinpon topunu her yerinde 23 cm zıplatan herhangi bir malzemeden olabilir.
Kaynak: Masa
Köyde bir futbol sahası ve pinpon salonu bulunmaktadır. Köyün gençleri genel olarak İzmit'teki fabrikalarda çalışmaktadır. Coğrafya
Kaynak: Karaabdülbaki, İzmit

Yakın Kelimeler

(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.