Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Polaroid ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

İngilizce - Türkçe

Polaroid anlamı
isim
1) Polaroid

Türkçede Batı Kökenli Kelimeler Sözlüğü

polaroid anlamı Fr.polaroïd
1. Geçirdiği ışığı polaran saydam yaprak. 2. fizik Çekim ve baskı işlemlerini çok çabuk ve otomatik olarak yapan fotoğraf makinesi: § "Orhan, polaroid kamerasıyla çekmişti." -Adalet Ağaoğlu, Üç Beş Kişi, 118.

"Polaroid" için örnek kullanımlar

Popüler fotoğraf paylaşım sitesi Instagram ve Polaroid işbirliği ile yeni bir kamera geliyor.
Popular photo-sharing site Instagram, and in cooperation with Polaroid comes a new camera.
Kaynak: techno-labs.com
Bu popüler uygulamanın oluşturulması sırasında logosu Polaroid'in OneStep isimli fotoğraf makinesinin görüntüsünden esinlenerek yapılmıştı.
During the creation of this popular application logo Polaroid's OneStep his image was based on the camera.
Kaynak: stargundem.com
Firma Android kameralarıyla da tanıdığımız Polaroid firmasıyla lisans anlaşması yaptı ve konseptinde Polaroid ile Instagram karışımı ikonik bir kare tasarıma yer veriyor.
Android license agreement with Polaroid cameras made ​​in Company, and the concept of acquaintance with Polaroid's iconic mix of Instagram is located in a square design.
Kaynak: donanimhaber.com
Adını bir Indiegogo kampanyası ile duyuran Socialmatic, Instagram'ın uygulama logosuna benzer bir tasarımla, eski Polaroid kameraların anında fotoğraf baskısı özelliğini buluşturuyor.
Socialmatic an Indiegogo campaign announcing the name of, a similar logo design Instagram'ın application, the old Polaroid instant cameras, photo printing feature is bringing.
Kaynak: pclabs.com.tr
Sürekli olarak polaroid kamerasıyla röportajına malzeme sağlayacak yüzlerce fotoğraf çeker ama bir türlü yoğunlaşıp da yazısını yazamaz.
Kaynak: Alis Kentlerde
1974'te ünlü sanatçı Andy Warhol , drag queenleri içeren "ladies and gentlemen" isimli bir polaroid fotoğraf dizisi kapsamında Marsha P.
Kaynak: Marsha P. Johnson
makineleri, sualtı makineleri, polaroid makineler, otomatik ve yarı otomatik makineler, dijital makineler gibi çok değişik tipte ve özelliktedir.
Kaynak: Fotoğraf makinesi
Polarize güneş gözlükleri yatay-polarize ışığı, tercihen yatay yüzeylerden gelen yansımaları engellemek için polaroid film gibi polarize
Kaynak: Brewster açısı
Kar ve deniz buzundaki güneşin parlamasını ve yansımasını azaltmak için kullanılan Yupik kar gözlükleri polaroid gözlüklerin erken formudur
Kaynak: Kar gözlüğü

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.