Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

rengârenk ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

rengârenk anlamı
sf. (re'ngâ:renk) Çeşitli renkleri olan, renk renk: "Rengârenk kâğıtlara sarılı paketlerde birtakım yiyecekler, içecekler alır." -A. Ş. Hisar.

Türkçe - İngilizce

rengârenk anlamı
sıfat
1) colorful
2) variegated
3) multicolored
4) motley
5) varicolored
6) varicoloured
7) harlequin
8) lithochromatic
9) splashy
10) multicoloured
11) colourful
12) parti-colored
13) parti-coloured
14) party-colored
15) party-coloured

"rengârenk" için örnek kullanımlar

Kuala Lumpur'daki pazar yerinde, iftar için alışverişe çıkan Malezyalı kadınların en çok rağbet ettiği tezgâhlardaki rengârenk eşarplar.
In the market place in Kuala Lumpur, the Malaysian women's most visited shopping for iftar on the bench with colorful scarves.
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
Farklı kullanım seçenekleri sunan Bobble'ın ev tipi kullanımı için 2 litre hacminde sürahileri ve ayrıca çocuklar için rengârenk ürünleri de bulunuyor'' dedi.
Offering a choice of various Bobble'ın 2 liter jugs for household use, and also has products for children,'' he said gaily.
Kaynak: sabah.com.tr
"Ustalara Saygı" toplantısı 15 yıla yakın bir süre Tiyatro Oyuncuları Derneği Başkanlığı yapan Göksel Kortay'ın tiyatrocu kimliği gibi rengârenk anlara da sahne olacak.
"Tributes" meeting of the Association for Theatre Performers Head of a period of 15 years as the identity of the heavenly Kortay'ın theater will be the scene of colorful moments.
Kaynak: yerelgundem.com
Gökkuşağı bayrağı, bir gökkuşağının renklerinde olan şeritler içeren rengârenk bir bayrak tır. Birçok gökkuşağı bayrağının tasarımı "
Kaynak: Gökkuşağı bayrağı
Kroton (Codiaeum variegatum), (Kroton veya "rengârenk kroton") diye adlandırılır, sütleğengiller (Euphorbiaceae) familyasının üyesidir.
Kaynak: Kroton
Erkek kuşlar çoğunlukla rengârenk tüylerle kaplıdır. Dendroica cinsi türleri farklı beslenme teknikleri kullanır, çoğunlukla aynı ağacın
Kaynak: Dendroica
Gökkuşağı bayrağı , bir gökkuşağının renklerinde olan şeritler içeren rengârenk bir bayraktır. Gökkuşağı alabalığı , 1882 yılında Kuzey
Kaynak: Gökkuşağı (anlam ayrımı)
Bütün etrafı şahin, kartal ve zağanos yuvaları, çeşitli rengârenk kayalardır. Batıya bakan bir kapısı vardır. Kalenin içinde dizdar evi,
Kaynak: Tokat Kalesi
Kulesi, birçok duty free mağazası ve çeşitli tesisleri olan Schoonerhafen, spor tesisleri, ve rengârenk bir alışveriş sokağı olan
Kaynak: Oranjestad, Aruba
Gökkuşağı bayrağı, bir gökkuşağının renklerinde olan şeritler içeren rengârenk bir bayraktır. Birçok gökkuşağı bayrağının tasarımı "
Kaynak: LGBT sembolleri
İlk nakarat kısmı başladığında şarkıcı, üzerinde rengârenk çiçekler bulunan bir kıyafet ile ortaya çıkar. Karanlık olan plan, Yener'in
Kaynak: Kibir (Yanmam Lazım)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.