Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

rötarlı ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

rötarlı anlamı
sf. Gecikmeli, tehirli.

Türkçe - İngilizce

rötarlı anlamı
sıfat
1) delayed
2) overdue
3) behind the schedule

rötarlı eş anlamlısı

gecikmeli
sf. Gecikmesi olan, tehirli, rötarlı.
tehirli
sf. 1. Geciktirilmiş. 2. Ertelenmiş. 3. Gecikmeli, rötarlı: "Bu Diyarbakır postası hep tehirlidir." -S. F. Abasıyanık. 4. zf. Gecikmiş bir biçimde: Tren tehirli geldi.

"rötarlı" için örnek kullanımlar

Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın bir hayli rötarlı bir buluşmaya imza attığı ortaya çıktı.
Turkey Football Federation president Yildirim Demirören earlier in the day with a great deal of Galatasaray president Unal Aysal appeared signed by a meeting delayed.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Mahkeme, 2009'dan bu yana uçuşu iptal olanların dışında rötarlı olarak uçanlar için de uğranılan maddi zararın telafi edilmesi yönünde Ekim ayında yeni bir karar daha verdi.
Court since 2009 except for those canceled flight delayed compensation for pecuniary damage suffered as a frequent flier for a new decision that gave more than in October.
Kaynak: airnewstimes.com
2011 yılında Atatürk Havalimanı'nın en fazla rötarlı uçuşa ev sahipliği yapan havalimanı olması sebebiyle hem havalimanının hem de THY 'nin
Kaynak: Üçüncü havalimanı
Rowling, 4 saat rötarlı bir Manchester-Londra tren yolculuğu sırasında bu hikâye üzerinde yoğunlaştı ve yolculuk sonunda Harry Potter ve
Kaynak: J. K. Rowling

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.