Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

server ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

server anlamı
is. bl. bakınız» sunucu.

İngilizce - Türkçe

server anlamı
isim
1) hizmetçi
2) servis atan oyuncu
3) tepsi
4) servis takımı
5) rahip yardımcısı

Kişi Adları Sözlüğü

Server anlamı Köken: Far.
Cinsiyet: Erkek
Baş, başkan, reis, ulu.

"server" için örnek kullanımlar

Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda Orhangazispor'a devre arasında transfer olan Yunus, Samet ve Bucaspor'dan kiralanan Server'in kadro dışı bırakılmasına karar verdi.
Administrative, technical committee report, which is in line with the transfer of Orhangazispor'a circuit Dolphin, Samet and Bucaspor'dan rented Server 's team decided to exclusion.
Kaynak: dha.com.tr
Ancak EA bu yoğun talep karşısında oyunun Avrupa çıkışında yaşanacak server sorunlarını minimum düzeye indirebilmek için daha fazla server açılacağını belirtti.
However, the game's European output in the face of high demand to live in this EA server to open more servers to inflict problems to a minimum, he said.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Belirtilenlere göre Sony, Playstation 4 konsolunda, geriye dönük uyumluluk kapsamında PS3 oyunlarını çalıştıracak, ancak bunu güçlü bir server ve Internet bağlantısını kullanarak stream sistemiyle yapma peşinde.
According to those specified in Sony Playstation 4 console, the PS3 games will run within the scope of backward compatibility, but it is a powerful server and the pursuit of making the connection to the Internet using a stream system.
Kaynak: teknokulis.com
Windows server sunucusu olan şirketler için tasarlanmıştır. Windows Server 2000 (Windows 2000 Server) sürümünden beri Windows Server
Kaynak: Windows Server

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.