Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

siemens ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Kimya Terimleri Sözlüğü

siemens anlamı İng. siemens
Sembolü S olan , bir iletkenin, 1 voltluk gerilim farkıyla üretilen 1 amperlik akımdaki elektrik iletkenliği( 1 S=1mho. ) olarak tanımlanan SI da türetilmiş bir birim.

"siemens" için örnek kullanımlar

Listeye ilk defa giren şirketler ise Google Türkiye, Nestle, Siemens ve L'Oreal olarak sıralanıyor.
List of companies entering for the first time in the Google Turkey, Nestle, Siemens, and ordered the L'Oreal.
Kaynak: ekonomi.haber7.com
Markalarımız Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo ile inovasyon, teknoloji ve enerji verimliliği alanlarında geleceğin çözümleri i Çin çalışıyoruz.
Our brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Profilo and innovation, technology, and energy efficiency solutions for the future i work in China.
Kaynak: haberler.com
Toplantıya BMW, Bosch, Adidas, Nivea, MAN, Allianz SE, Braun, DELTA, Henkel, Hugo Boss, Siemens'in de aralarında bulunduğu 100'e yakın Alman firmasının CEO'ları ve üst düzey yöneticileri katılacak.
Meeting, BMW, Bosch, Adidas, Nivea, MAN, Allianz SE, Braun, DELTA, Henkel, Hugo Boss, Siemens' German firms, including nearly 100 CEOs and senior executives participate.
Kaynak: medya73.com
Siemens 300 kilometre hız yapan treni tanıttı. Siemens, hızlı tren başta olmak üzere raylı sistem ulaşım araçları, raylı sistem otomasyonu ve elektrifiasyonuna yönelik çözümlerini Eurasia Rail Demiryolu Fuarı'nda tanıttı.
Train speed of 300 kilometers introduced by Siemens. Siemens, high-speed rail transport, particularly rail, rail system solutions for automation and Eurasia Rail Railway Fair in elektrifiasyonuna introduced.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr
elektrik mühendisli 'ğinde, susceptance (B) admittance 'ın sanal kısmıdır.SI birimine göre susceptance siemens cinsinden ölçülür.
Kaynak: Susceptance
rahat aktığının bir göstergesidir. MKS sisteminde SI birimi Alman mühendis Ernst Werner von Siemens (1816-1892) adına izafeten siemens 'tir.
Kaynak: İletkenlik (elektrik)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.