Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

streç ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

streç, -ci anlamı
is. 1. Çeşitli maddelerin havayla etkileşimini ortadan kaldırmak amacıyla sarıldığı şeffaf paketleme malzemesi. 2. sf. Esnek.

streç eş anlamlısı

esnek
sf. 1. Bir dış gücün etkisi altında uzama, kısalma, eğrilme vb. biçim değişikliklerine uğradıktan sonra, etkinin kalkmasıyla eski biçimini alabilme özelliğinde olan, elastik, elastiki: Çelik ve kauçuk çok esnek cisimlerdir. 2. mec. Değişik yorumlara elverişli. 3. mec. Görüş ve tutumlarında katı olmayan.

"streç" için örnek kullanımlar

Streç film, Streç veya streç sargı, çeşitli maddelerin havayla olan etkileşimini ortadan kaldırmak amacıyla sarılmasında kullanılan şeffaf
Kaynak: Streç film
13 Ocak 2010 tarihinde çekilen videoda Fergie Louboutin tasarımı bir ayakkabı ve siyah metalik bir tek parça streç giysi giymektedir.
Kaynak: Imma Be
"Bu yüzeylerde,parlak renkler karışımı, hala taze vernik ,saf renk streç bant kokusuna çağrışım yapar. Figüratif döneminden sonra (1977-1990
Kaynak: Joseph Pace
2002 - Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kadınların "streç, kot ve benzeri" dışında pantolon giyebilmelerine olanak tanındı.
Kaynak: 3 Ocak
Entertainment Weekly dergisine göre, bu yarı-robot görünümlü streç giysi, George Michael 'ın "Too Funky " müzik videosuna göndermeler taşır.
Kaynak: Paparazzi (şarkı)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.