Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

susamuru ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

BSTS / Orta Öğretim Terimleri Kılavuzu

susamuru anlamı Fr. loutre commune
(zooloji)

"susamuru" için örnek kullanımlar

Kara ayaklı gelincik, sansar , vizon , kokarca , gelincik , susamuru ve porsuk larla birlikte Sansargiller familyasında bulunur.
Kaynak: Kara ayaklı gelincik
Gölde ve gölü çevreleyen alanda alabalık , ayı , geyik , susamuru , kurbağa ve balıkkartalı gibi çok çeşitli hayvan ve bitki ler
Kaynak: Castle Gölü (Kaliforniya)
dokusu da hesaba katılıdığında hiç geçit vermeyen bu vahşi coğrafyada boz ayı , karaca , yabandomuzu , susamuru gibi birçok hayvan türü yaşıyor.
Kaynak: Küre Dağları Millî Parkı
Vaşak, yabani kedi, sarı ve beyaz susamuru, susamuru, ayı ve dağ keçisi, Şar Dağları'nda yaşayan hayvanlarının başlıcalarıdır.
Kaynak: Şar Dağları
Etçiller (Carnivora) : Küçük pençeli susamuru (Aonyx cinerea) Susamuru (Lutra lutra) Baykal foku (Pusa sibirica) Yarasalar (Chiroptera
Kaynak: Neredeyse tehdit altındaki türler
Etçiller (Carnivora) : Dev susamuru (Pteronura brasiliensis) Hawaii foku (Monachus schauinslandi) Hazar foku (Pusa caspica)
Kaynak: Tehlikedeki türler
Etçiller (Carnivora) : Düz kürklü susamuru (Lutrogale perspicillata) Volverin (Gulo gulo) Palawan kokulu porsuğu (Mydaus marchei)
Kaynak: Hassas türler
yüzyıl boyunca ayıbalığı , susamuru ve balina avcılığı üssü olarak kullanılan ada, ABD'den Alaska'yı satın almasıyla 1867'de Rus
Kaynak: Kodiak Adası
yılan , çeşitli kemirgenler, susamuru , çeşitli sazan türleri, yeşil, kadife, tekir, bekir gibi balıklar, alabalık gibi birçok hayvan vardır.
Kaynak: Gerede
Kürk ticaretiyle ilgilenen avcılar tuzaklar kurarak kunduz, mink, misk sıçanı, tilki, porsuk, kakım, vaşak, susamuru, rakun ve kurt gibi
Kaynak: Avcılık

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.