Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

sürdürebilme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

sürdürebilme anlamı
is. Sürdürebilmek işi.

"sürdürebilme" için örnek kullanımlar

alternatif tıp yöntemlerinde olduğu gibi bedenin kendini sağaltabilme ve bu durumu sürdürebilme kabiliyetinde olduğu düşüncesinden hareket eder.
Kaynak: Naturopati
ya da fiziksel uyaran olmadan ereksiyon olabilme ve bunu sürdürebilme konusunda efsanevi bir yeteneği olan Miloš'u da katmak istemektedir.
Kaynak: Sırp Filmi
adı altında, eğitimlerini okul dışında da; radyo, televizyon, kurslar, halk eğitim merkezleri gibi araçlarla sürdürebilme olanakları vardır.
Kaynak: Danimarka Eğitim Sistemi
Popüler görüşler: Yaşamı sürdürebilme ve maddi/geçici başarı .. .Geliri arttırmak ve sosyal statü yü yükseltmek. .. .Başkalarıyla yarışmak
Kaynak: Hayatın anlamı
ve elektrik kesintilerinin genel bir durum halini alması, Romenler'in günlük hayatlarını sürdürebilme kavgası içine girmelerine neden oldu.
Kaynak: Nikolay Çavuşesku
insan toplumlarında tarımı güçlendirilmiş ve istikrarlı bir şekilde sürdürebilme ve işlenmesi güç topraklarda tarım yapabilme olanağı verdi.
Kaynak: Neolitik Devrim
ayakta kalabilmesini sağlayan, çoğu kez düşük eğitimli ve yetersiz donanımlı olsa da seferberliği hızla sağlayabilme ve sürdürebilme becerisiydi.
Kaynak: Barbarossa Harekâtı
L Bütün bu olanaklara sahip uygarlıkların varlıklarını sürdürebilme süresi (ömrü) Denklemdeki mantık doğru olmakla birlikte, birçok bakımdan
Kaynak: Astrobiyoloji

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.