Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

sütanne ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

sütanne anlamı
is. Bir çocuğun, annesi dışında sütünü emmiş olduğu kadın, sütana, sütnine: "Raşit çocuk, emektar hizmetçimiz ve sütannemin oğluydu." -R. N. Güntekin.

sütanne eş anlamlısı

sütana
is. Sütanne.
sütnine
is. Sütanne: "Benim sütüm olmazsa sütnine tutarız." -N. Hikmet.

"sütanne" için örnek kullanımlar

ayette sütanne ve sütkardeşlerle evliliğin haram olduğu konusundaki açıklamalarına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu cevap verdi.
sütkardeşlerle wet nurse and their descriptions of marriage is forbidden in the verse by the Minister of Health Müezzinoğlu replied.
Kaynak: olay.com.tr
Son günlerde gündemden düşmeyen Anne Sütü Bankasına Dünya Helal Birliği Genel Başkanı Ahmet Gelir'den sütanne projesi önerisi geldi.
Mother's Milk Bank Association talked about the last days of World Halal Chairman Ahmet Revenue wet nurse came to the project proposal.
Kaynak: pirsushaber.com
Bu durumun İslami açıdan bir sorunu yok ancak bir kadın devamlı sütünü bankaya vermek isterse Sağlık Bakanlığı'nın bir çocuğa bir sütanne tedbiri delinmez mi?
Islamic point of view this situation is not a problem, but if a woman constantly give milk bank, the Ministry of Health of a wet nurse to a child impenetrable measure?
Kaynak: ilkehaberajansi.com.tr

Yakın Kelimeler

(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.