Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

şarj etmek ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

şarj etmek anlamı
1) yüklemek; 2) argo bir şeyi anlamaya, kavramaya başlamak.

Türkçe - İngilizce

şarj etmek anlamı
fiil
1) charge

şarj etmek eş anlamlısı

yüklemek
(-i, -e) 1. Bir yere, taşınması için belli ağırlıkta eşya veya araç gereç koymak. 2. Bir bilgisayar, disket vb.ne gerekli bilgileri aktarmak. 3. mec. Bir yükümlülük altına sokmak, sorumlu tutmak: Çocuğun bakımını ona yüklediler. 4. mec. Bir suçu birinin üstüne atmak: "Ne yapalım, elimizden geleni yaptık ama olmadı der, kabahati kör talihe yükler geçersin." -R. N. Güntekin. 5. (-i) fiz. Bir cisme elektrik gücü vermek: Fazla elektrik yüklemek akünün bozulmasına yol açar.

"şarj etmek" için örnek kullanımlar

Bu sayede ürünü kabloya gerek duymadan, endüksiyon yoluyla şarj etmek mümkün.
In this way, the product without the need for cables, able to charge via induction.
Kaynak: tr.euronews.com
Elektrikli araç dediğimiz zaman değiştirilmesi gereken sistemleri dışında, bunları şarj etmek için çok önemli bir altyapıya ihtiyaç var.
When we talk about electric vehicle systems need to be changed, except there is need for an infrastructure which is very important for them to charge.
Kaynak: cumrapostasi.com
İphone 5 kullanıcılarının en büyük derdi şüphesiz bataryalarının uzun süre dayanmaması ve her gün yeniden şarj etmek zorunda kalmaları.
Iphone 5 users say without a doubt the biggest every day to recharge the batteries for a long time and they have to be based on the.
Kaynak: memleket.com.tr

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.