Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

tamamlanma ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

tamamlanma anlamı
is. Tamamlanmak işi.

"tamamlanma" için örnek kullanımlar

BAKAN Kılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen 19 dev tesisin görüntülerini medyayla paylaştı.
SECRETARY Sword, from the stage of completion of the construction of 19 images of the giant facility shared with the media.
Kaynak: haber.stargazete.com
Projelerin tamamlanma tarihi olan 31 Aralık 2015 ise, Binali Yıldırım'ın müteahhitlerle yaptığı pazarlık sonucu 20 Temmuz 2015'e çekildi.
December 31, 2015 with the completion date of the projects, the contractors portation, July 20th 2015, was taken as a result of his bargain.
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Akdeniz Oyunları'nın yapılacağı Mersin'de gerçekleştirdiği incelemelerde 19 dev spor tesisinin tamamlanma aşamasına elen görsellerini medyaya anlattı.
Investigations carried out in Mersin Mediterranean Games held elen stage of completion of 19 images of the giant sports facility told the media.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Başkan Altepe, uçuşla ilgili resmi prosedürlerin tamamlanma aşamasına geldiğini bir hafta sonra normal uçuşların başlayabileceğini de sözlerine ekledi.
President Altepe, a week after that stage of completion of formal procedures related to flying start regular flights, he added.
Kaynak: sabah.com.tr
Caminin harim kapısı üzerindeki kitabede görülen 967/ 1559-60 tarihi külliyenin tamamlanma tarihi olarak kabul edilebilir. Yapıların
Kaynak: İskenderpaşa Camii (Beykoz)
Zaman yönetimi genel olarak proje geliştirmede bir gerekliliktir, zaman yönetimi projenin tamamlanma zamanını ve ölçeğini belirler.
Kaynak: Zaman yönetimi
Genelde bu işlemler iş dünyasında geçerli olan ve tamamlanma kıstasına sahip adımlardan oluşur. Kısaca adımlar, kurallar ve kararlar
Kaynak: İş akışı
Şafak Türküsü, 83'te Metris'te esas olarak yazıldı, ama tamamlanma süreci şeydir. Bayrampaşa Özel Tip Cezaevi'dir. Şiirin konusu
Kaynak: Şafak Türküsü (kitap)
Ağın şirketleşmesi ve kurumsallaşması, tamamlanma sürecindedir. myQick Premium Üyelik: Temel üyeliği ücretsiz olan myQick; ayrıca, premium
Kaynak: MyQick
2011 tarihinde yaptığı resmi açıklamada, başlıngıçta 2013/2014 olan inşaatın tamamlanma hedefinin daha ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
Kaynak: Louvre Abu Dabi Müzesi
2008'in Aralık ayında başlayan Türk Telekom Arena inşaatı, sözleşmede belirlenen tamamlanma oranının altında, henüz %24'ler seviyesindeyken
Kaynak: Türk Telekom Arena
mimari_biçim Osmanlı | cephe_yönü | inşaat_başlangıç_yılı | inşaat_tamamlanma_yılı 1464 | maliyet | kapasite | yükseklik | genişlik
Kaynak: Mahmutpaşa Camii

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.