Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

B vitaminleri ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Biyoloji Terimleri Sözlüğü

B vitaminleri anlamı İng. vitamin B complex Alm. Vitamin B-Komplex Fr. complexe vitaminique B
Bira mayası, buğday ve karaciğerden elde edilen, suda çözünen bir grup viTamin. Çeşitli B vitaminlerine numaralar verilir ve hepsinin özel adları vardır. Bc (folik asit), B1 (tiyamin), B2 (riboflavin), B3 (pantotenik asit), B5 (niyasin, nikotinamit), B6 (piridoksin, piridoksal, piridoksamin), B7 (karnitin) ve B12 (kobalamin), Bx (p-aminobenzoyik asit), Bw (biyotin) vitaminleri.

BSTS / Su Ürünleri Terimleri Sözlüğü

B vitaminleri anlamı İng. Vitamins B
Bira mayası, buğday ve karaciğerden elde edilen, suda çözünen, B1 (tiyamin), B2 (riboflavin), B3 (pantotenik asit), B5 (niyazin, nikotinamit), B6 (pridoksin, pridoksal, pridoksamin), B7 (karnitin), B12 (kobalamin), Bc (folik asit), Bx (p-aminobenzoyik asit), Bw (biyotin) gibi tipleri bulunan bir grup viTamin.

"B vitaminleri" için örnek kullanımlar

B vitaminleri bir dizi yaşam fonksiyonu için gereklidir.
B vitamins are necessary for the function of a number of living.
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
Sinirleri yatıştırıp, stresi ortadan kaldıran B vitaminleri Necip Dede'nin de baş tacı olan hangi yiyeceklerin içinde bolca bulunuyor?
Yatıştırıp nerves, eliminate stress in the crown of the head Dede Necip B vitamins in foods, plenty of which are located?
Kaynak: kadinhaberleri.com
Şeker hastalarında gerek kan glikozunu düzenli yükseltmesi, gerek B vitaminleri ve gerekse bağırsak hareket düzenini sağlaması açısından bulunmaz bir nimettir.
Regular blood glucose in patients with diabetes need to upgrade both the B vitamins and is the greatest tool in order to maintain order and bowel movement.
Kaynak: takvim.com.tr
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.