Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

tıklamak ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

tıklamak anlamı
(-i) 1. Bir yere vurarak "tık" sesi çıkarmak. 2. (-e) Bilgisayarda, ağ sayfalarında bağlantılara ulaşmak amacıyla fare ile düğmeye veya bağlantı adresine dokunmak, kliklemek.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

tıklamak anlamı
Vurmak.

-Adana

tıklamak eş anlamlısı

kliklemek
(-i) Tıklamak.

"tıklamak" için örnek kullanımlar

Herhangi bir maçı canlı izlemek için anasayfada bulunan canlı maç yayınları listemizden istediğiniz karşılamaya tıklamak yeterli olacaktır.
Any game you want to watch live our list of publications to meet the homepage click on the live match will be sufficient.
Kaynak: gazetea24.com
Görev çubuğuna birkaç kez tıklamak: Aynı programa ait birkaç program açtığınızda, görev çubuğundan ona ulaşmak için birden fazla kez tıklamanız gerekecektir.
Several times in the taskbar, click: open several programs of the same program, will need to click multiple times to get to it from the taskbar.
Kaynak: posta.com.tr
Artık arenaya gitmek için bir yere tıklamak gerekmeyecek. Arenaya direk girebileceksiniz ve orada rakiplerinizle savaşabileceksiniz.
Kaynak: Moradon
Bunun için satmak istenilen evin üzerine tıklanarak, çıkan menüden "Binayı Sat" butonuna tıklamak gerek. Ev satıldığında o binanın
Kaynak: Townster
Aynı işlem için Opera 'da Shift tuşuna basılı tutarken tıklamak gerekir. Tarayıcılar aynı zamanda "Yeni sekmede aç" menüsüne de sahiptir.
Kaynak: Sekmeli tarayıcı
Bir webstart uygulamasını kurmak için internet üzerindeki özel bir bağlantıya tıklamak yeterlidir. Sistem otomatik olarak webstart
Kaynak: Java (programlama dili)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.