Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

ucu açık ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

ucu açık anlamı
sf. Sonucu belli olmayan.

"ucu açık" için örnek kullanımlar

Kuroda bu hafta merkez bankasının daha uzun vadeli tahvil alabileceği ve önümüzdeki yıl başlayacak olan ucu açık tahvil alımlarının erkene çekilebileceğini söylemişti.
Kuroda this week, the central bank may take a longer-term bonds, which will begin next year and can be taken earlier said that an open-ended bond purchases.
Kaynak: bloomberght.com
Japonya Merkez Bankası'nın ucu açık tahvil alımlarının hemen başlatması yönündeki talepleri reddetmesiyle Nikkei endeksi %1,2 yükselişinin ardından, kazancını %0.30'a indirdi.
Bank of Japan's demand to immediately begin an open-ended bond purchases rejected after the rise of 1.2% in the Nikkei index, the gain of 0.30% to put down.
Kaynak: bloomberght.com
Abe'nin BOJ Başkanı Adayı Haruhiko Kuroda da dün merkez bankasının daha uzun vadeli tahvil alımı yapmasının gerektiğini ve 2014'te başlatılması öngörülen ucu açık tahcil alımlarının daha erken bir tarihe çekilebileceğini söylemişti.
Candidate President Haruhiko Kuroda BOJ Abe yesterday, is that the central bank should purchase more long-term bonds and foreseen to be launched in 2014 to an earlier date to withdraw from the purchase of an open-ended tahcil said.
Kaynak: bloomberght.com
Dün akşam açıklanan Fed toplantı tutanaklarında üyelerin bir kısmının, Fed'in her ay 85 milyar dolarlık ve ucu açık tahvil alım programında sınırlamaya gitmek için hazır olması gerektiği yönünde görüş bildirmeleri piyasalarda tedirginliğe neden oldu.
Yesterday evening, a portion of the members described in the minutes of the Fed meeting, the Fed, and open at the end of each month, a $ 85 billion bond purchase program, it should be ready to go in the direction of limitation has caused unease in the markets give an informed opinion.
Kaynak: ekonomi.haberturk.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.