Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Uzunkaya ne demek?

 - 1 sözlük, 5 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Uzunkaya anlamı
Aksaray ili, Güzelyurt ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Uzunkaya anlamı
Kars ili, Digor ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Uzunkaya anlamı
Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Uzunkaya anlamı
Rize ili, Derepazarı ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Uzunkaya anlamı
Sivas ili, Divriği ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Uzunkaya" için örnek kullanımlar

Ziyarette genç işadamları dernek ve komisyon olarak yaptıkları ve yapmayı hedefledikleri faaliyetler hakkında Başkan Uzunkaya bilgi verdiler.
During the visit, the young businessmen associations and commissions, and to their target Uzunkaya briefed the President on the activities.
Kaynak: medya73.com
Çelenk sunma törenine Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Sungurlu Vergi Dairesi Müdürü Hatice Sayın, Mal Müdürü Türkay Odabaşı ve memurlar katıldı.
Wreath ceremony of presenting the Mayor of Sungurlu Saladin Uzunkaya, Sungurlu Tax Office Director Mr. Hatice, Property Manager Türkay Odabaşı and officials attended the meeting.
Kaynak: sondakika.com
İmam Hatip Ortaokulu'ndaki çalışmalar inceledikten sonra açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, ilçedeki tüm okulların çevre düzenleme çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayacaklarını söyledi.
Mayor of the Imam and Preacher said after reviewing studies Saladin Uzunkaya Middle School, all schools in the district will be completing landscaping work as soon as possible, he said.
Kaynak: haber3.com
Uzunkaya - Aksaray ilinin Güzelyurt ilçesine bağlı bir köy Uzunkaya - Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine bağlı bir köy Uzunkaya - Rize
Kaynak: Uzunkaya
Uzunkaya(Bıloka), Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köy çok eski bir köy olmakla birlikte iki defa aşiret
Kaynak: Uzunkaya, Kızıltepe
Uzunkaya, Rize ilinin Derepazarı ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Uzunkaya, Derepazarı
Uzunkaya, Aksaray ilinin Güzelyurt ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Uzunkaya, Güzelyurt
Uzunkaya, Sivas ilinin Divriği ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Pargam'olan Uzunkaya koyu Ermeniler tarafindan terk edilmis bir Ermeni koyudur.
Kaynak: Uzunkaya, Divriği
Yaza doğru otlar kururken Sivas-Uzunkaya ya göc ediyorlardı ve sonbahara kadar orada kalıyorlardı...... Çukurova-Aksaray-Uzunkaya üçgeni
Kaynak: Kamışlı, Karataş
2009 - Mustafa Varol (ÜYELER: Ahmet Özer, Müslüm Uzunkaya, Halit Uuludağ, Mustafa Öztürk): 2004 - Ahmet Altaş: 1999 - Salih Özer:
Kaynak: Benlikuyu, Sivrihisar
Muhtarlık: 2004 - Mustafa Uzunkaya: 1999 -: 1994 -: 1989 -: 1984 - Altyapı bilgileri: Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu
Kaynak: Aşağıcambaz, Çıldır
Bir zamanlar Uzunkaya mevkiinde bulunan üzüm bağları meşhur olup, çevre köylerden çoğunun burada bağı bulunurmuştu. Şimdi ise bu bağlar
Kaynak: Aşağıkaraören, Kazan
Komşu köyleri ise Höbek, Ödek, Susuzören, Bahtiyar, Kayaburun (Odur), Uzunkaya (Pağram), Karaağaçlı (Çüküzer) köyleridir. Divriği İlçesini
Kaynak: Karasar, Divriği

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.