Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

vergi rekortmeni ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

vergi rekortmeni anlamı
is. Bir yılın sonunda en çok vergi veren kimse.

"vergi rekortmeni" için örnek kullanımlar

İlçede son yıllarda birçok kez vergi rekortmeni olduklarını anımsatan Silahtaroğlu, bunun kendilerini için büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.
Reminiscent of that tax holders in the district many times in recent years, Silahtaroğlu, it is a great pleasure for themselves, he said.
Kaynak: haberler.com
Midyat birincisi ve Mardin ikincisi olan vergi rekortmeni Feyzi Kayapınar, daha fazla vatandaşa iş verip çalışmalara devam etmeyi hedeflediklerini belirtti.
The first and second Mardin Midyat Feyzi Kayapınar the tax holders, the more citizens said they aimed to continue to work whether the work.
Kaynak: sondakika.com
Bakan Çelik öğleden sonra ise şehrin refah ve ekonomisine katkı sağlayan vergi rekortmeni işadamlarının taltif edileceği Vergi Rekortmenleri Ödül Törenine katılacak.
Minister of Steel in the afternoon and the economy that contribute to the welfare of the city to be awarded the taxpayer registered tax holders businessmen will attend the Award Ceremony.
Kaynak: haberler.com
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 42 yıldır aralıksız vergi rekortmeni olan Hüseyin Gümüşlü, önceden yaptırdığı okulun bahçesine 6 derslikli yeni bir okul daha yaptırıyor.
Sarıgöl district of Manisa with 42 years continuous duty holders Hussein silver-, pre-built six classrooms, a new school than the school yard doing it.
Kaynak: haberler.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.