Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

yastıklı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

yastıklı anlamı
sf. Yastığı olan, içinde yastık bulunan: "Banyolu, yatağı kuş tüyü yastıklı bir oda bulacaksın." -S. F. Abasıyanık.

"yastıklı" için örnek kullanımlar

Yastıklı bir sörf tahtası biçiminde olan robot, denizde zor durumda olan insanların kendisine tutunmasını sağladıktan sonra onları en kısa sürede kıyıya getiriyor.
Padded robot in the form of a surfboard in the sea of people who are hard to hold on to it as soon as possible after providing them brings to the shore.
Kaynak: cnnturk.com
Yastıklı bir sörf tahtası biçiminde olan Emily, denizde batmıyor ve denizde zor durumda olan insanların kendisine tutunmasını sağladıktan sonra onları en kısa şekilde kıyıya getiriyor.
Emily padded in the form of a surfboard in the sea, and the sea do not stick to hold himself in a difficult position after providing the people who bring them to the shore as soon as possible.
Kaynak: webtv.hurriyet.com.tr
Amfibi araçlara benzemesine rağmen Hoverkraft gibi hava yastıklı araçlar amfibi sınıfına girmemektedir. Category:Amphibious vehicles
Kaynak: Amfibiyen araç
Keçe yastıklı surdin ise, bir pedalle çubuklardan kaldırılarak notaların uzun ya da kısa çalınabilmesini sağlar. Normal ses alanı orta
Kaynak: Çelesta
Ama bu sporun yaygınlaş­ması New Yorklu James L. Plimpton'un 1863'te kauçuk yastıklı, dört tekerlekli pateni bulmasından sonra oldu.
Kaynak: Paten

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.