Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

adımlık ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

adımlık anlamı
sf. Adım uzunluğunda olan: "Ayak basacak tek adımlık temiz yer yok." -A. Ağaoğlu.

"adımlık" için örnek kullanımlar

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Paket beş gündür, beş adımlık yoldan gelemediğine göre bu paket İmralı'ya mı gitti?"
Thin CHP group vice president of Muharram, "Package of five days, this package is based on a five-step Imrali could not make it out of the way gone?"
Kaynak: ulusalkanal.com.tr
Yargı Paketi'nin henüz Meclis Başkanlığı'na sunulmadığını belirterek, ''Beş adımlık yoldan gelemediğine göre bu paket İmralı'ya mı gitti?
President of the Assembly Judiciary Pack is not offered yet said,'' This package is based on the five-step Imrali could not make it out of the way gone?
Kaynak: haber.rotahaber.com
1000 adımlık bir seyahatin 1 adımla başladığına inanan Admark Media Works, yıllardır süregelen geleneksel ajans faaliyetlerinin içine dijital medyayı da ekledi.
First step of a journey started in 1000 believing steps Admar Media Works, for many years into the ongoing activities of the traditional digital media agency, he added.
Kaynak: haberler.com
Geçit töreninde Fransa'nın diğer birlikleri dakikada 120 adımlık hızıyla yürürken Yabancı Lejyonu bu marştan dolayı dakikada 88 adımlık
Kaynak: Le Boudin
Bilimsel ortak kanıya göre naylonaz enzimi tek adımlık bir mutasyon sonucu oluştu ve bakterinin ortama uyumunu sağladığı için de varlığını
Kaynak: Naylonla beslenen bakteri
Hücreler, 12 ilâ 24 saat içinde iki adımlık bir işlemle beraber kromozom larında yer alan bozulmaları onarabilmektedir. Kullanım
Kaynak: Deinococcus radiodurans
Crosby TKY anlayışında 14 adımlık programı kısaca şöyledir. 1. Yönetimin bağlılığı ve kararlılığı. 2. Kalite geliştirme takımları
Kaynak: Philip B. Crosby
tasarlanan terliklerin ön, orta bölümlerinde fenerler bulunuyor; ayağa geçirilir geçirilmez yanıyor ve yaklaşık 25 adımlık bir mesafeyi aydınlatıyor.
Kaynak: Terlik
Şeyh Hamdullah iyi bir ok atıcısı olduğunu, 1100 adımlık atışıyla göstermiştir. Pehlivanlar arasında ok atış rekoru kırarak menzil sahibi
Kaynak: Şeyh Hamdullah
bağlı harness(oturak)a oturulur, pilotun paraşütü çekmesiyle paraşütler şişer, birkaç adımlık koşuyla açılıp yükselinir ve uçmaya başlanır.
Kaynak: Ölüdeniz, Fethiye
Kilmore Koyu'nda, eski tren istasyonuna birkaç adımlık mesafede bir evde oturuyor. Julia'ya karşı hisler beslediği bir sır değil.
Kaynak: Ulysses Moore
Rumeli'nin o temiz topraklarında, usulünce on adımlık bir geri çekilme bile yapamadığımıza kıyamete kadar yanmalıyız.. Araziden
Kaynak: Kumanova Muharebesi

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.