Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Bahreynli ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkçe - İngilizce

Bahreynli anlamı
Bahrain

"Bahreynli" için örnek kullanımlar

Bahreynli yetkililer protestoları durdurmak için parlamentonun bazı yetkilerinin artırılmasını da içeren bazı tavizler vermeye hazır.
Bahraini authorities to stop protests, some of the powers of the parliament prepared to make some concessions, including increasing.
Kaynak: timeturk.com
Bahreynli seçkin alim Şeyh Cafer Samed, Halife rejimi, Amerika ve Suudi Arabistan İran'ın Bahreyn milleti ile dostluğundan korktuğunu vurguladı.
Bahraini distinguished scholar, Sheikh Jafar Samed, Khalifa regime, the United States and Saudi Arabia fear Iran stressed that friendship with the nation of Bahrain.
Kaynak: haberyurdum.com
Son bir yıldır Dubaili East MENA Silk&Cashmere'e, Bahreynli Investcorp Damat'a, Kuveytli GIH Yargıcı'ya, Katarlı QFIB ise English Home'a ortak oldu.
Silk & Cashmere'e East MENA over the past year from Dubai, Bahrain, Investcorp Damat'a, GIH Yargıcı'ya Kuwait, Qatar QFIB became a partner in the İngilizce HOME.
Kaynak: sabah.com.tr
Bahreynli üst düzey bir yetkili, Ürdün İstihbaratının, Bahreyn'de önemli ve stratejik yerlere saldırı düzenleyerek ülkede kaos yaratmayı hedefleyen bir dizi ''terör'' eylemini engellediğini söyledi.
A senior official of Bahrain, Jordan, Intelligence, an important and strategic places in Bahrain raided a number of countries aimed at creating chaos blocking the action of'' terrorism'' he said.
Kaynak: dunyabulteni.net

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.