Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

düşük nitelikli ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"düşük nitelikli" için örnek kullanımlar

Buna karşılık kadınlar, tezgahtarlık, kasiyerlik gibi düşük nitelikli işlerde ya da eğitim ve sağlık gibi alanlarda istihdam ediliyor.
On the other hand, women salesmanship, low-skilled jobs such as cashier or are employed in areas such as education and health.
Kaynak: haber3.com
Artık hepimizin malumu; genel tablo, Türkiye'de ve dünyada kadınların iş yaşamında daha düşük nitelikli işlerde çalıştığı yönünde.
Now we all know the general table, the lives of women in business in Turkey and around the world working in the direction of a more low-skilled jobs.
Kaynak: haberturk.com
Göçmenler krizden AB vatandaşlarından daha çok etkileniyorlar çünkü geçici, düşük nitelikli ve enformel işlerde çok ucuza çalışıyorlar.
EU citizens are affected by the crisis because more immigrants, temporary, low-skilled jobs, and informal work very cheaply.
Kaynak: gundem.milliyet.com.tr
Dolayısıyla akademisyenlerin gelirlerinin performans ölçütlerine bağlanması, daha çok yayın, daha çok proje yaparak yaşam standardını koruma baskısı altında düşük nitelikli çalışmalar yapmalarına neden olacaktır.
Therefore, the performance criteria of revenues Connecting academics, more publications, more protection under the pressure of the standard of living by doing the project will lead to make low-skilled work.
Kaynak: evrensel.net

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.