Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkçe - İngilizce

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı anlamı
Ministry of Energy and Natural Resources

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı" için örnek kullanımlar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda maden işçileri eylem başlattı.
Energy and Natural Resources of the Ministry of Institution coal miners Turkey launches action.
Kaynak: haber7.com
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın ülke genelinde "Enerji verimliliği" çalışmaları başlatması dolandırıcılar için fırsata dönüştü.
Energy and Natural Resources of the Ministry throughout the country, "Energy efficiency" has become an opportunity for fraudsters to initiate efforts.
Kaynak: sabah.com.tr
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı sınavı merakla bekleniyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı sınavı tarihi 16 Mart 2013.
Ministry of Energy and Natural Resources, Assistant exam is eagerly anticipated. Ministry of Energy and Natural Resources, Assistant exam date March 16, 2013.
Kaynak: medya365.com
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı, Başbakanlık Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nde hukuk müşaviri olarak görev yapmış.
Ministry of Energy and Natural Resources, General Directorate of Mineral Research and Exploration, Ministry Undersecretariat for Maritime Affairs, Prime Minister's Press, Publication and Information Directorate General who served as legal counsel.
Kaynak: hurriyet.com.tr

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.