Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

esas itibarıyla ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"esas itibarıyla" için örnek kullanımlar

jakobenizmin Fransız Devrimi'yle başladığı ama esas itibarıyla Lenin tarafından Sovyetler Birliği'nde inşa edildiği görüşünde Çalışlar.
TRIUMPH OF JACOBINISM beginning of the French Revolution, but in principle the opinion that the words have been built by Lenin in the Soviet Union.
Kaynak: aksiyon.com.tr
Böylesi güzel bir oluşumun yaşamını nasıl sürdürdüğüne gelince; SOS çocuk köyü ana merkezden de yardım almakla birlikte esas itibarıyla hayırseverlerin katkılarıyla yaşatılıyor.
How the life of such entity maintains a nice As for the SOS children's village with getting help from the main center mainly kept alive in charitable contributions.
Kaynak: acikgazete.com
Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Türkiye'nin AB üyeliğini esas itibarıyla reddediyordu ve bu nedenle AB'nin Ankara ile yürüttüğü üyelik müzakerelerinde yeni bir fasıl açılmasını veto ediyordu.
Former French President Nicolas Sarkozy refused to Turkey's EU membership in principle and, therefore, carried out by the EU accession negotiations with Ankara vetoed the opening of a new chapter.
Kaynak: abhaber.com
Koyuncu, Ali Fikri Işık'ın "Vicdani retçi" beyanına ve beyanına dönük pratiğine karşın cezaevindeki bütün bu işlemler, esas itibarıyla kendisine dönük bir sindirme ve bastırma operasyonu olduğunu da belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü.
Koyuncu, Ali Intellectual Isik "conscientious objector" in spite of the declaration and the declaration of the practice of facing prison, all of these processes, in principle it is facing intimidation and suppression of the operation, indicating continued his speech.
Kaynak: haberdiyarbakir.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.