Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kitleler ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkçe - İngilizce

kitleler anlamı
isim
1) the masses

"kitleler" için örnek kullanımlar

Sinemanın kitleler üzerindeki etkileyici gücünü, ABD'nin kaybettiği Vietnam Savaşı'ndan biliyoruz.
On the expressive power of cinema to the masses, know that the United States lost the Vietnam War.
Kaynak: ensonhaber.com
Başarılı oyuncunun geniş kitleler tarafından tanınması ise Köprü dizisinde canlandırdığı Mühendis Tekin karakteriyle oldu.
Successful players to be recognized by the broad masses of the Bridge series, played the character of Thomas was an engineer.
Kaynak: memleket.com.tr
Bu önemli işbirliğiyle birlikte tüm enerjisini genç kitleler üzerine harcayarak daha duygusal ve daha eşsiz modellerin üretilmesine olanak sağlanacak.
This is an important co-operation of all the energy of the spending on young audiences will be provided to the production of more emotional and more unique models.
Kaynak: otomobil.milliyet.com.tr
Biraz önce de belirttiğim üzere özellikle spor ve futbol dört büyükler üzerine kurulu rekabetten beslendiği için geniş kitleler bu camiaların etrafında toplanmış.
As I noted a little while ago, especially sports and football competition based on four adults for feeding the masses gathered around these communities are.
Kaynak: tr.eurosport.com
Kücük Kardeş tarafından yapılan ve Feature Films for Families tarafından dağıtılan komedi-dram-macera animasyon filmidir aile kitleler için.
Kaynak: Yedinci Küçük Kardeş
SPD ilk başlarda kitleler içinde savaş karşıtı bir çalışma yürütürken parti yönetiminin böyle bir karar alması kitler üzerinde sürpriz bir
Kaynak: 1918-1919 Alman Devrimi
Yunanlar'ın MÖ 20. yüzyıl da kitleler hâlinde Balkan Yarımadası 'nın güneyine göç ettiklerine inanılır. Yunanlar zaman ile Anadolu 'da ve
Kaynak: Yunanlar
Gözlerinin birbirinden farklı iki renkte olması bazı kitleler tarafından hayranlık kazanmıştır. 1962 yılında bir arkadaşı ile girdiği
Kaynak: David Bowie
1988 - 1997 yılları arasında ABC televizyonunda yayımlanan sitcom dizisi "Roseanne" daki "Dan Conner" rolü ile kitleler tarafından tanındı.
Kaynak: John Goodman
Yüzlerce filmde karakter oyuncusu olarak rol aldı. Karaoğlan filmlerinde canlandırdığı Camoka karakteri ile kitleler tarafından tanındı.
Kaynak: Ahmet Danyal Topatan
Ancak burada önemli olan basının büyük kitleler üzerindeki etkisidir. Dar anlamıyla basın, sadece gazete ve dergi leri kapsamaktayken geniş
Kaynak: Basın-yayın
Taşınımla Isı Aktarımı temel olarak moleküllerin kitleler halinde hareketinden kaynaklanır. İki farklı sıcaklıktaki yüzey arasında hareket
Kaynak: Isı aktarımı
Smith, çok geniş kitleler tarafından Bruce Springsteen ile birlikte yazdığı ve listelerde 13 numaraya kadar yükselen "Because the Night"
Kaynak: Patti Smith
zaman ara verilmesine, dizinin günü ve saatinin değişmesine rağmen izleyicisi sadık kalmasını bilmiş, dizi kitlelerine yeni kitleler katmıştır.
Kaynak: Örümcek (dizi)
Kendisi belki bir yaratıcı sinemacı veya sanat filmleri yönetmeni sayılmazdı, ama yalın anlatımı ile kitleler için sinema yapan, bunu
Kaynak: Raoul Walsh
O Masters kazanan ilk siyah kişi olarak yeni kitlelere ilgi oluştururken, ödül parasını artan ve golf tarihinin en büyük TV kitleler çizim
Kaynak: Tiger Woods
Türkiye'nin en çok seyredilen televizyon serisi Asmalı Konak'la geniş kitleler tarafından tanınmış, henüz dizi devam ederken 2003 yılında
Kaynak: Eylem Yıldız
radyo programının aynı adlı bir dergisi de üç dilde birden çıkmaya başlayınca bu tarz müzik daha geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı.
Kaynak: Yé-yé
toplumsal bir karayazısı olduğu mesajını taşır Buna göre tüm "aç" kitleler kuşaklar boyunca aç kalmaya mahkumdur ve hiçbir çıkış yolları yoktur.
Kaynak: Aç Sınıfın Laneti

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.