Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

başı boş ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

başı boş anlamı
Evlenmemiş.

Dereçine *Sultandağı Afyon

"başı boş" için örnek kullanımlar

Tunceli'nin Pülümür İlçesi'ne bağlı Kırmızıköprü Köyü'nde başı boş zeytin tenekesine sıkışıp kalan çoban köpeği zor anlar yaşadı.
Pülümür orphan village in the district of Tunceli, olive bin Kırmızıköprü shepherd dog trapped in difficult moments.
Kaynak: haberler.com
Uzun zamandır çeşitli haberlere de konu olan şehirde başı boş gezen büyükbaş hayvanlar ile ilgili yapılan cezai işlemler ve yaptırımlar konusunda hayvan sahiplerine uyarı yapıldı.
For a long time head of the city which is the subject of several reports on cattle loitering pet owners warned about the criminal proceedings and sanctions.
Kaynak: haberler.com
Özel ve devlet antrepoları neden başı boş ve denetimsiz, bu antrepolardan trilyonlarca liralık mallar nasıl kaçak olarak piyasaya sürülüyor, bu vurgunların bilinmeyen boyutları ne kadardır?
Why private and government warehouses unfettered and unregulated, this is how the smuggled goods in warehouses will be released millions of liras, of unknown size scoops What is this?
Kaynak: kibrispostasi.com
KTHY şirketinin tasfiyesi işlemleri çerçevesinde yapılacak satışlarla ilgili eleştiriler yapan Yorgancıoğlu, başı boş bir şekilde 2 yıldır ortada kalan parçalardan ne kadarının kaldığının merak konusu olduğunu savundu.
The liquidation of the criticisms related to sales transactions conducted within the framework of CTA Yorgancıoğlu orphan parts, how much of the remaining two years of my stay in the middle is argued that in wonder.
Kaynak: gundemkibris.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.