Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

şekerim ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkçe - İngilizce

şekerim anlamı
isim
1) sugar

"şekerim" için örnek kullanımlar

Arnavutköy sahilinde görüntülenen Pekin, "Şekerim biraz fazla çıktı. Doktor tavsiyesiyle spora başladım. Yoksa kilo takıntım yok."
Viewing the coast of Arnavutkoy Beijing, "was little more than sugar. Doctor recommendation I started the sport. Otherwise, do not lose weight obsession."
Kaynak: takvim.com.tr
Önceki gün Arnavutköy sahilinde rastladığımız Büşra Pekin, 'Şekerim biraz fazla çıktı, onun için spora başladım, diyet yapmıyorum, kilomdan da memnunum' dedi.
The other day, we come across the coast of Arnavutkoy Bushra Beijing, 'was little more than sugar, so I started the sport, I do not diet, I'm glad to kilomdan "he said.
Kaynak: aksam.com.tr
Sanık Öke'nin ise ifadesinde, olay sırasında kendisinin şeker hastası olduğunu belirterek, 'Olay sırasında şekerim 600'ün üzerine çıktığı için şuur bulanıklığı yaşamıştım.
The statement of the accused Öke'nin, diabetes during the event itself, stating that 'confusion during the event lived for sugar rises above 600.
Kaynak: risalehaber.com
Reklama girmesin diye araba markasını buzla, sokaktaki minicik bir dükkan adını, kağıt mendili, cep telefonunu; yetmiyor şekerim, silah, bıçak, cinayet falan dışında sanki her şey yasak!
Ice should not enter the car brand advertising, the name of the street, a tiny shop, paper napkin, cell phone, not enough sugar, guns, knives, other than murder or something if everything is forbidden!
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
26 Türkiye | İngilizce | Kenan Doğulu | "Shake It Up Şekerim " | Salla şekerim | 3 | 197 | 27 Avusturya | İngilizce | Eric Papilaya
Kaynak: 2007 Eurovision Şarkı Yarışması
Her zaman Putput`a şekerim dediği için o da “Bana şekerim deme” der ve Lisa Tamam şekerim dediğinde sergio gibi Bırrlar. Kategori:Televizyon
Kaynak: Yaşayan Çizgiler
iki gözlü kayınvalide hanım kesenin dibini yokla,şekerim var ezilecek tülbentlerden süzülecek çok bekletme kayınpeder çok yerim var
Kaynak: Seyran, Karacabey
Kültür: Dolan boynuma şekerim. Gel gir koynuma- 2- Ben yarimi gördüm şıngıl da şıngıl şıngıl. Çimendefer üstünde aman aman öf. Altın sahat dakmış
Kaynak: Adatepe, Lapseki
İki yıldır Tip 2 diyabetliyim, şekerim düzenli gitmiyor. Arkadaşlarım limon suyu içersem şekerimin düşeceğini söylüyorlar. Doğru mu?
Kaynak: Diyabet

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.