Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

animated cartoon ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

animated cartoon anlamı
isim
1) çizgi film
2) animasyon filmi

"animated cartoon" için örnek kullanımlar

We're not sure if this will ever make it on TV, but for now it'll be streamed via the web once a week in their new animated cartoon series.
Bu şimdiye kadar TV'de yapacak emin değiliz, ama şimdi onların yeni çizgi dizi haftada bir kez web üzerinden akış olacak.
Kaynak: androidcommunity.com
Angry Birds Toons, which is an animated cartoon series based on Angry Birds franchise will be premiering on the weekend of March 16 and 17 2013.
Angry Birds Franchise dayalı bir çizgi dizi olan Angry Birds Toons, 16 Mart ve 17 2013 haftasonunda prömiyeri olacak.
Kaynak: gadgets.ndtv.com
Today Rovio, the creators of the Angry Birds and Bad Piggies games, announced that a new animated cartoon Angry Birds series is coming soon to computers everywhere.
Bugün Rovio, Angry Birds ve Bad Piggies oyun yaratıcıları, yeni bir çizgi film Angry Birds serisi heryerde bilgisayarlara yakında olduğunu açıkladı.
Kaynak: webpronews.com
UNICEF Malaysia welcomed Malaysia's most famous animated cartoon characters, Upin and Ipin, as its new National Ambassadors at a press conference on the eve of International Women's Day.
UNICEF'in Malezya Malezya en ünlü çizgi film karakterleri, UPIN ve IPin, Uluslararası Kadınlar Günü arifesinde bir basın toplantısında yeni Milli elçileri olarak karşıladı.
Kaynak: bikyanews.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.