Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

back pay ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

back pay anlamı
isim
1) geri ödeme
2) gecikmiş ödeme
3) gecikmiş maaş

"back pay" için örnek kullanımlar

A school employee who was suspended after being indicted is entitled to reinstatement with back pay, the Supreme Judicial Court has ruled.
Suçlandıktan sonra askıya alınmıştı bir okul çalışanı geri ödeme ile geri iade etme hakkına sahiptir, Yüksek Yargı Mahkemesi karar verdi.
Kaynak: masslawyersweekly.com
And if the employer succeeds in proving that it would have made the same decision, the court held, it will not be liable for damages, back pay, or reinstatement.
Işverenin aynı kararı, yapılan mahkeme yapmış olacağını kanıtlayan başarılı olursa, bu hasarlardan sorumlu olmayacaktır, geri ödeme veya geri iadesi.
Kaynak: lexology.com
The Board of Public Safety has come up with a new set of criteria for the reinstatement of back pay for suspended Fort Wayne Police officers who have been reinstated.
Kamu Güvenliği Kurulu geri iade oylandı askıya Fort Wayne Polis memurları için ödeme ve iade için kriter yeni bir dizi ile geldi.
Kaynak: news-sentinel.com
Nearly all Social Security Disability applicants who are approved for benefits are also eligible to receive back pay due to the length of time it typically takes to process a claim.
Yararları için onaylanmış Neredeyse tüm Sosyal Güvenlik Engellilik Başvuranlar ayrıca geri alma nedeniyle genellikle bir iddia işlemek için gereken süreyi ödemek için uygundur.
Kaynak: newyorkinjurynews.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.