Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

bandicoot ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"bandicoot" için örnek kullanımlar

One day recently we saw a cat run out of the long grass and run up the track ahead of us with a small bandicoot in its mouth.
Bir gün yakın bir kedi uzun çimlerin üzerinden çalıştırmak ve onun ağzında küçük bir bandicoot karşımızda parçayı çalıştırmak gördüm.
Kaynak: inmycommunity.com.au
To the Kunapa people the site at Bootu Creek relates to a dreaming story about a marsupial rat and a bandicoot that had a fight over bush tucker.
Kunapa insanlar için Bootu Creek site bir keseli sıçan ve Bush'un tucker üzerinde bir kavga vardı bir bandicoot hakkında bir rüya hikaye ile ilgilidir.
Kaynak: news.ninemsn.com.au
The presence of the rare southern brown bandicoot in the St Helens area has been confirmed thanks to a monitoring program by the Basalt to Bay Landcare Group.
St Helens alanında nadir güney kahverengi bandicoot varlığı, Bay Toprak bakımı Grup Basalt tarafından bir izleme programı sayesinde doğrulanmıştır.
Kaynak: moynegazette.com.au
He said the site had great significance to the Kunapa people and related to a dreaming story about a marsupial rat and a bandicoot that had a fight over bush tucker.
O sitenin Kunapa insanlara büyük önemi vardı ve bir keseli sıçan ve Bush'un tucker üzerinde bir kavga vardı bir bandicoot hakkında bir rüya hikayesi ile ilgili konuştu.
Kaynak: news.ninemsn.com.au

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.