Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

heavenly body ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

heavenly body anlamı
isim
1) gökcismi

"heavenly body" için örnek kullanımlar

The comet was named after the Panoramic Survey Telescope and Rapid Response System which first spotted the heavenly body atop the Haleakala volcano in Hawaii in June 2011.
Kuyruklu Panoramik Tarama Teleskobu ve ilk olarak Haziran 2011 yılında Hawaii Haleakala volkanın tepesinde gök cismi tespit Acil Müdahale Sistemi adını almıştır.
Kaynak: globalnation.inquirer.net
"There is virtually no water vapor, there is just so little that whatever light is emitted from a heavenly body, galaxy or star, it gets here with no interference" Marconi said.
"Neredeyse hiç su buharı vardır, ne olursa olsun ışık gök cismi, galaksi veya yıldızdan yayılan bu sadece çok az olduğunu, bunun hiçbir girişim ile burada olur" Marconi dedi.
Kaynak: ndtv.com
There is just so little that whatever light is emitted from a heavenly body, galaxy or star, it gets here with no interference," ALMA astronomer Gianni Marconi explained to Science World Report.
Bir gök cismi, galaksi veya yıldızdan yayılan ne olursa olsun ışık, hiçbir müdahale ile buraya gelene kadar az Orada sadece, "ALMA astronom Gianni Marconi Bilim Dünya Raporu açıkladı.
Kaynak: alaskadispatch.com
Comet PanSTARRS will be continuously making its pass along the evening sky tonight, and the weather in the Washington, D.C. area is just right enough to catch a glimpse of this heavenly body moving across the sky.
Comet PanSTARRS sürekli Washington'da akşam gökyüzünde bu gece, ve hava boyunca uzanan geçiş yapacak, DC bölgesinde gökyüzünde hareket bu gök cismi bir belirti yakalamak için sadece doğru yeterli.
Kaynak: inthecapital.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.