Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

bring forward ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

bring forward anlamı
fiil
1) öne sürmek
2) nakletmek

"bring forward" için örnek kullanımlar

"The cardinals will be permitted to bring forward the start of the conclave, if they are all present," says the papal decree, called 'motu proprio' in Latin.
"Hepsi varsa kardinaller, kardinaller başlangıcını ileri götürmek için izin verilecek," Latince 'motu proprio' denilen papalık kararnamesi, diyor.
Kaynak: gazzettadelsud.it
It forced the Liberals to bring forward their own announcement of a new rail line to the airport, something they had previously not intended to build till 2031.
Bu Liberaller havaalanına yeni bir demiryolu hattı, daha önce 2031 yılına kadar inşa edileceğini olmasaydı şeyin kendi duyuru öne getirmek zorunda.
Kaynak: abc.net.au
Although relatively modest, this could help Lloyds bring forward the date at which it can resume paying dividends for the first time since the financial crisis.
Nispeten mütevazı olsa da, bu Lloyds bu finansal krizden bu yana ilk kez temettü ödeme yapmaya devam edebilirsiniz tarihten ileriye getirmek yardımcı olabilir.
Kaynak: ft.com
Pope Benedict XVI may issue a decree to bring forward the start date for a conclave of cardinals to elect his successor to earlier in March, the Vatican said Wednesday.
Papa Benedict XVI, Mart ayında önceki halefi seçme Kardinaller bir kardinaller meclisi için başlangıç ​​tarihini öne getirmek için bir kararname çıkarabilir, Vatikan Çarşamba söyledi.
Kaynak: globalpost.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.