Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

capital account ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

capital account anlamı
isim
1) sermaye hesabı

"capital account" için örnek kullanımlar

"This will pave the way for the opening of the capital account… in the coming years."
"Bu sermaye hesabının açılması için önünü açacak ... önümüzdeki yıllarda."
Kaynak: online.wsj.com
The slowdown is also reflected in a rise in the government deficit, which reached 4.7% of GDP, including the deficit in the government's capital account.
Yavaşlamanın hükümetin sermaye hesabı açığı da dahil olmak üzere, GSYİH'nın% 4.7 ulaştı kamu açığı, bir artış yansıtılmıştır.
Kaynak: ynetnews.com
While China officially operates a closed capital account, it is also the world's largest trading nation, so keeping its borders sealed to money flows will inevitably be a challenge.
Çin resmen kapalı bir sermaye hesabından çalışır iken, bu kadar para akışları mühürlü sınırlarını kaçınılmaz bir meydan okuma olacaktır tutmak, aynı zamanda dünyanın en büyük ticaret ülkesi.
Kaynak: marketwatch.com
Tirthankar Patnaik of Religare Institutional Research says: "Amidst burgeoning trade deficit figures, sustained strong capital flows remain very critical for the capital account and the rupee."
Religare'ye Kurumsal Araştırma Tirthankar Patnaik diyor: "Gelişen ticaret açığı rakamları ortasında, sürekli güçlü sermaye akımları, sermaye hesabı ve rupisi açısından çok kritik kalır."
Kaynak: business-standard.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.