Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

cardiac muscle ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

cardiac muscle anlamı
kalp kası

"cardiac muscle" için örnek kullanımlar

The talk around Cytokinetics was always around its cardiac muscle contractility program with omecamtiv.
Cytokinetics etrafında tartışma omecamtiv ile kalp kası kasılma programı etrafında her zaman oldu.
Kaynak: seekingalpha.com
The malady can cause inflammation of a child's cardiac muscle but, as throughout the book, it's Zarin whose heart seems to enlarge as she relives her experience on the page.
Illet kitap boyunca gibi, kalbi o sayfada onu deneyim relives olarak büyütmek için görünüyor Zarin var, bir çocuğun kalp kası iltihabı neden olabilir ama.
Kaynak: bostonglobe.com
People who suffer heart attacks are at increased risk of having a second and potentially fatal occurrence because of the damage the heart attack does to cardiac muscle tissue.
Kalp krizi muzdarip insanlar yüzünden kalp krizi kalp kas dokusunda yaptığı hasarın bir ikinci ve potansiyel olarak ölümcül olay olan artmış risk altındadır.
Kaynak: voanews.com
Cytokinetics' lead drug candidate from its cardiac muscle contractility program, omecamtiv mecarbil, is in Phase II clinical development for the potential treatment of heart failure.
Onun kalp kası kasılma programı, omecamtiv mecarbil gelen Cytokinetics 'kurşun ilaç adayı kalp yetmezliği potansiyel tedavisi için Faz II klinik gelişme içinde.
Kaynak: marketwatch.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.