Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

color printer ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

color printer anlamı
renkli yazıcı

"color printer" için örnek kullanımlar

The Editors' Choice HP LaserJet Enterprise 500 Color Printer M551dn, rated at 33 ppm for both color and monochrome printing, tested at 9 ppm in simplex mode.
Renkli ve tek renkli baskı hem de 33 ppm puan Editors 'Choice HP LaserJet Enterprise 500 Renkli Yazıcı M551dn, simpleks modda 9 ppm'de test.
Kaynak: pcmag.com
One past winner used the classroom grant to purchase digital cameras, laptops and a color printer for a student multimedia art project focused on telling the story of their lives.
Bir geçmiş kazanan sınıfta hayatlarının hikayesini anlatan odaklanmış bir öğrenci multimedya sanat projesi için dijital kameralar, dizüstü bilgisayarlar ve bir renkli yazıcı satın almak vermek kullanılır.
Kaynak: 9news.com
Near the end of her life, when her strength faded and some of her other facilities began to fail, Hallam used a keyboard, a video monitor and a color printer to make abstract images.
Hayatının sonlarına doğru, ona güç soluk ve onu diğer bazı tesisleri bozulunca, Hallam soyut resimler yapmak için bir klavye, video monitör ve renkli yazıcı kullanılır.
Kaynak: seacoastonline.com
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.