Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

close combat ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

close combat anlamı
isim
1) göğüs göğüse çarpışma
2) göğüs göğüse savaş

"close combat" için örnek kullanımlar

Perdition combines long sightlines with vehicles and close combat.
Azap araç ve yakın dövüş ile uzun sightlines birleştirir.
Kaynak: inquisitr.com
Operations require weather dependent enablers such as close air support, close combat attack, and intelligence, surveillance, and reconnaissance assets.
Gibi işlemler yakın hava desteği, yakın dövüş saldırı ve istihbarat, gözetleme ve keşif varlık olarak hava durumuna bağlı olarak etkinleştiriciler gerektirir.
Kaynak: rc-east.com
It's down to creating a strategy, going on stealth mode, participating in close combat, and facing new enemies left and right for these latest installments.
Bu yakın dövüş katılan, stealth modunda oluyor, ve bu son taksit için sağ ve sol yeni düşmanlar karşı karşıya, bir strateji oluşturmak için aşağı bulunuyor.
Kaynak: au.ibtimes.com
"These weapons, which are really designed to kill as many people in close combat as big clips will allow, become attractive to grievance killers, gangs, and people who are not all there mentally," Feinstein said in an interview.
"Gerçekten büyük klipler sağlayacak şekilde, yakın dövüş birçok kişi gibi öldürmek şikayet katiller, çeteler ve zihinsel tüm orada olmayan insanlar için cazip hale şekilde tasarlanmıştır Bu silahlar," Feinstein bir röportajda söyledi.
Kaynak: sacbee.com
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.