Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

die off ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

die off anlamı
fiil
1) yavaş yavaş ölmek
2) tükenmek

"die off" için örnek kullanımlar

Based on earlier research, scientists thought that the Amazon rainforest would likely to dry out and die off as the world warms.
Önceki araştırmalara dayanarak, bilim adamları Amazon yağmur ormanları büyük olasılıkla kurumasına ve dünya ısındıkça ölmeye düşündüm.
Kaynak: blogs.smithsonianmag.com
Tropical forests are unlikely to die off as a result of the predicted rise in atmospheric greenhouse gases this century, a new study finds.
Tropikal ormanlar atmosferdeki sera gazlarının tahmin artışın bu yüzyılda bir sonucu olarak ölmeye olası değildir, yeni bir çalışma bulur.
Kaynak: nature.com
With over 100,000 blogs going live every single day, just imagine how many of them quickly die off to just wither away on the internet to nothingness.
Her gün yaşamak gidiş 100,000 bloglar, sadece kaç tanesinin hızlı bir şekilde sadece hiçliğe internette sönümlenmeye ölmeye hayal fazla ile.
Kaynak: business2community.com
The older Koreans seem to worry that the disconnect will become permanent as the generations that remember they have family on the other side of the border die off.
Eski Koreliler sınırın diğer tarafında aile var hatırlıyorum nesillere ölür gibi kesme kalıcı olacağını endişe gibi görünüyor.
Kaynak: reason.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.