Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

turn a deaf ear ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"turn a deaf ear" için örnek kullanımlar

When it comes to diagnosing illness, doctors may turn a deaf ear to some of the most critical information: what the patient has to say.
Bu hastalık teşhis söz konusu olduğunda, doktorlar en kritik bilgilerini bazı kulağını dönüşebilir: Hasta söyleyeceklerini.
Kaynak: online.wsj.com
So when we sense those times when God seems to turn a deaf ear to our prayers, it is a sign that we need to examine our passion of pursuit.
Yani Allah dualarımıza kulağını açmak gibi görünüyor ne zaman biz o zamanlar hissettiklerinde, biz peşinde tutkumuz incelemek gerekir bir işaretidir.
Kaynak: fannin.fetchyournews.com
With all the records stating out loud the people still turn a deaf ear to it, with their hopes and aspirations rested devoutly in the spiritual powers of Ganga.
Ile yüksek insanlar hala kendi umutları ve özlemleri ile, bir kulağını çevirmek dışarı belirten tüm kayıtları Ganga ruhsal güçler yürekten dinlenmiş.
Kaynak: siliconindia.com
Not one to turn a deaf ear to matters concerning labor and human rights, Apple has been seriously tackling the issue of excessive work hours in its supply chain.
Emek ve insan haklarıyla ilgili konularda bir kulağını açmak için değil bir, Apple ciddiye tedarik zinciri aşırı çalışma saatleri konusunu ele olmuştur.
Kaynak: appadvice.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.