Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

in effect ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

in effect anlamı
zarf
1) gerçekte
2) yürürlükte olan

"in effect" için örnek kullanımlar

A limit of four tickets per purchase is still in effect.
Satın alma başına dört bilet bir sınırı halen yürürlüktedir.
Kaynak: washingtonpost.com
Additionally, as the state transitions to one annual rate filing, some small group rates could be in effect for 18 months or longer.
Ayrıca, bir yıllık artış oranı dosyalama devlet geçişler gibi, bazı küçük grup oranları 18 ay veya daha uzun süre etkili olabilir.
Kaynak: forbes.com
In effect, investors were saying that, whatever Mr Cromme's past achievements, something had gone badly wrong during his supervisory board chairmanship, so it was a good thing he was out.
Gerçekte, yatırımcılar neyse Bay Cromme geçmiş başarıları, şey onun denetim kurulu başkanlığı sırasında kötü yanlış gitmişti, söyleyerek, öylesine o dışarı iyi bir şey oldu.
Kaynak: ft.com
There are several restrictions on who or what the facilities may be named for, and naming rights are subject to a written contract with the school district, but the policy does allow for naming rights to be, in effect, sold.
Orada veya tesisler için adlandırılmış olabilir ne bazı kısıtlamalar vardır ve adlandırma hakları okul bölgesi ile yazılı sözleşme tabidir, ancak ilke olarak isim hakkı için izin yok, aslında, sattı.
Kaynak: pressdemocrat.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.