Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

family circle ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

family circle anlamı
isim
1) aile çevresi
2) loca

"family circle" için örnek kullanımlar

She said not many women participate in society outside the family circle.
O değil, birçok kadın aile çevresi dışında topluma katılma söyledi.
Kaynak: portpirierecorder.com.au
Rounding out the family circle is Andrea Frassoni as Aunt Gert, a somewhat nervous young woman who no longer lives at home, but has strange breathing reactions when she visits.
Aile çevresi dışarı Yuvarlama Teyze Gert, evde artık hayatımızın biraz sinir genç bir kadın olarak Andrea Frassoni, ama o ziyaret ettiğinde tuhaf nefes reaksiyonları vardır.
Kaynak: montgomerynews.com
Police are tightlipped on the details of the Kiram family circle they are hunting for, but at least two are believed to be a brother and cousin of Raja Muda Azzimudie Kiram who led the gunmen to Tanduo.
Polis için avcılık Kiram aile çevresi ayrıntıları üzerinde ağzı sıkı, ancak en az iki Tanduo için tetikçileri açtı Raja Muda Azzimudie Kiram bir kardeşi ve kuzeni olduğuna inanılmaktadır.
Kaynak: theborneopost.com
He had many hobbies, such as crossword puzzles, making balsa airplanes, storytelling, playing the harmonica and woodworking, which included providing rocking horses for special little ones born into his family circle.
Onun aile içine doğdu özel küçük olanlar için sallanan atlar sunan dahil armonika ve ahşap, oynamak, balsa uçak yapım hikaye gibi bulmaca gibi birçok hobileri vardı.
Kaynak: beatricedailysun.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.