Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

freeholder ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

freeholder anlamı
isim
1) mülk sahibi

"freeholder" için örnek kullanımlar

Running for freeholder against incumbents Pat Lepore and Terry Duffy are former West Milford mayor and councilman Philip H. Weisbecker Jr.
Görevdekiler Pat Lepore ve Terry Duffy karşı mülk sahibi için çalışan eski West Milford belediye başkanı ve meclis üyesi Philip H. Weisbecker Jr vardır
Kaynak: northjersey.com
Unless a primary challenge emerges, we now know who the major party candidates will be for the three freeholder seats up for election this year.
Birincil meydan ortaya sürece, biz artık büyük parti adaylarının seçimi için üç mülk sahibi koltuklar için bu yıl kim olacak biliyorum.
Kaynak: blog.northjersey.com
A Republican primary battle may be in the works for county Freeholder, with John E. Lanza and Suzanne Lagay on Tuesday launching their campaign.
Bir Cumhuriyet ilköğretim savaş onların kampanya başlatıyor Salı günü John E. Lanza ve Suzanne Lagay ile ilçe Freeholder için işlerin içinde olabilir.
Kaynak: nj.com
Former town council member Monica Honis is one of five Democrats vying for the party nomination to run for three Bergen County freeholder seats, the Record reported.
Eski belediye meclisi üyesi Monica Honis üç Bergen County mülk sahibi koltuklar için çalıştırmak için parti adaylığı için yarışan beş Demokratlar biridir Kayıt bildirdi.
Kaynak: teaneck.patch.com
A freeholder, or one who is in freehold, was therefore not a vassal . Freehold land was almost always customarily transmitted on the basis
Kaynak: Freehold (law)
For example, a rentcharge may exist requiring a freeholder to pay a fixed sum of money closely resembling rent, and many jurisdictions
Kaynak: Fee simple

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.